top image

Letovanje Grčka Vurvuru 2024


Leto Grčka Vurvuru 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Vurvuru 2024 - Vurvuru je malo mesto, udaljeno oko 120km od Soluna. Ovo mesto je ušuškano između najlepših plaža koje Sitoija ima da ponudi. Vurvuru ima prelepu plažu koja je posuta belim finim peskom i sa postepenim ulaskom u plavo tirkizno Egejsko more. Celo područje Vurvurua danas je četinarska oblast. Mnoštvo uvala i skrivenih mesta čine da Vurvuru nikada ne postane dosadno selo, jer uvek postoji još nešto da se otkrije. Predivna laguna Livari otkriva umetnost prirode u najboljem svetlu. Vrlo razuđena obala stvara mnoštvo prirodnih luka i pristaništa. Vurvuru poseduje neke od najluksuznijih hotela na Halkidikiju. Naselje je dosta mirno, ne obiluje turističkim sadržajima niti animacijama za mlade. Vurvuru je mesto koje je rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. U Vurvuruu možete i iznajmiti čamac i sami uživati u čarima mora. Dnevno iznajmljivanje čamca košta između 50-70 evra. Što se tiče plaža, deo plaža je peskovit, dok se mogu naći kamenite plaže, a sve u par kilometara od ovog naselja. Svakako Vam preporučujemo da posetite Karidi Beach. Plaža je uređena, sa ležaljkama i suncobranima. Na plaži takođe postoji mobilna kantina. Talgo Beach Bar nalazi se na par kilometara iznad Vurvurua. Plaža je sa uredjenim prilaskom u vodu, prelepim beach barom i razudjenom obalom okoline, koja upotpunjuje vizuelni doživljaj odmora i letovanja. Minimalna potrošnja po ležaljci iznosi 10€. Južno od Vurvurua ka Sartiju, ima nekoliko uredjenih i svetski poznatih kampova i beach barova, koji se u sezoni napune pre 12 časova. Zaminljivo je da na tih 20 kilometara obale nema naseljenih mesta, niti stambenih objekata, samo kampovi, plaže i netaknuta priroda. Vurvuru ima puno restrana, taverni, kafića, prdavnica ali nema dodatnog sadržaja osim onog koje zadovoljava osnovne ljudske potrebe. U ovom mestu možete pronaći dosta apartamsnkog kao i hotelskog smeštaja, a svakako je puno i vila koje su u vlasništvu Grka i služe uglavnom za njihov vikend odmor. Oko ovog mesta se nalaze 9 ostrvca koja su divan izazov za izlete i obilazak. Iza glavne magistralne ulice prostire se planina Itamos, koja je savršena za sve ljubitelje planinarenja, sadrži pešačke staze koje se prostiru kroz borovu šumu. Zbog samog položaja ovog mesta i blizine planinskog masiva, klima je ovde dosta prijatnija u odnosu na druga mesta na Sitoniji. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-vurvuru1

letovanje-grcka-vurvuru2
Vila sa bazenom


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023