top image

Letovanje Italija Lido di Jesolo 2024


Leto Italija Lido di Jesolo 2024 - Hoteli

Letovanje Italija Lido di Jesolo 2024 - Lido di Jesolo je slikovit dragulj Jadranske obale. Ušuškano je na sam sever Italije i u neposrednoj blizini se nalazi čuvena Venecija. Lido u prevodu znači plaža, što i oslikava ovo mesto. Poseduje dugu i veoma lepo uređenu peščanu plažu. Lido di Jesolo je prepoznatljivo po čuvenoj ulici uz čiju dužinu ponosno stoje graciozni hoteli. Ulica je duga čak 20 kilometara. Pored hotela i raznih italijanskih radnji, turiste mami italijanska muzika i miris testenine i pice iz čuvenih restorana i picerija. Plaža u Lidu se proteže dužinom čitave ulice i posuta je prelepim svetlucavim peskom zlatne boje. Pravi morski gradić koji vas neće ostaviti ravnodušnim je upravo Lido. Kontaktirajte nas i rezervišite svoj odmor upravo u ovom divnom italijsnakom letovalištu. Vreme je za leto u Italiji...vreme je za putovanja.

leto-italija-lido-di-jesolo 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024