top image

Letovanje Kipar Aja Napa 2024


Leto Kipar Aja Napa 2024 - Hoteli

Letovanje Kipar Aja Napa 2024 - Aja Napa je najpopularnije letovalište na ostrvu Kipar. U samom centru ovog grada smešten je manastir koji pripada zaštitnici grada Svetoj Napi, po kojem je ovo mesto i dobilo naziv. Nekadašnje tiho i ribarsko mesto danas je pravi urbani turistički centar. Od poznatog mesta Larnake je udaljeno svega 40 kilometara, pa ukoliko vam treba malo noćnog provoda lako možete da "skoknete" na takozvanu "Kiparsku Ibicu". Aja Napa je prevashodno mesto za uživanje u rasjkim plažama koje poseduje. Plaže su posute belim sitnim peskom, dok obalu zapljuskuju talasi prelepo tirkizno more. Pored nestvarno lepih plaža, poseduje i egzotične uvale. Nezaobilazna uvala je Nissi Beach koja je po mnogima najlepša plaža Kipra. Ova uvala je pravi izbor za mlade, jer su tokom čitave sezone ovde svakodnevno organizuju dnevne žurke. U sezoni ovde sve vrvi od ljudi, dok van sezone Aja Napa postaje prava oaza za odmor i uživanje. Time Travel je spremio veliki izbor hotela za vas. Kontaktirajte nas i izaberite hotel o vašoj želji jer vreme je za putovanja.

letovanje-kipar-aja-napa 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024