top image

Letovanje Kipar Limasol 2024


Leto Kipar Limasol 2024 - Hoteli

Letovanje Kipar Limasol 2024 - Limasol je drugi po veličini grad na ostrvu Kipar. On je veoma uticajan turistički centar. Limasol predstavlja glavnu trgovačku luku Kipra. Od nacionalnog aerdoroma je udaljen oko 60 kilometara. Ovaj simpatični grad je pravi izbor za letovanje jer predsatvlja spoj prelepih plaža, dobre trgovine i izuzetno kvalitetnog vina. Limasol je inače i centar vinarstva, pa u ovom letovališti možete a uživate u različitim vrstama vina. U samom mestu je prelepa i veoma dugačka plaža posuta finim zlatnim peskom. Dužinom čitave obale prostire se lepo uređeno šetalište. Ukoliko želute sjajan provod i zabavu, kupanje i sunčanje na divnim plažama i šopimg iz snova, onda je Limasol vaš pravi izbor. Time Travel je spremio veliki izbor hotela. Pozovite nas i rezervišite svoje letovanje jer vreme je za putovanja. 

letovanje-kipar-limasol 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024