top image

Letovanje Maldivi 2024


Egzotična Destinacija Maldivi 2024

Letovanje Maldivi 2024 – Raj na zemlji postoji! Ova ostrvska država smeštena u Indisjkom okeanu je skup čak 1200 ostrvca od kojih je tek 200 naseljenih. Na Maldivim tek 100-ak ostrva prima turiste. Južno od Indije I Šri Lanke formira se lanac koji je preslikana biserna oglrlica u sred okeana I čini grupaciju od 26 ostrva koja nose naziv Atola. Ova ostrva uz pomoć palmi prave prirodnu barijeru protiv mora I na taj način fomrairaju lagune sa najelpšom bojom okeana. Plaže su posute najlepšim belim peskom, a koralni grebeni su kućice za preko 1000 vrste riba I morskih životinja. Maldivi predstavljaju najnižu zemlju na svetu, u kojoj je najviša nadmorska visina 5m, dok veći deo ostrva ne prelazi 1 metar nadmorske visine. U samom centru takozvane biserne ogrlice nalazi se glavni grad ove države – Male. Preko puta Malea je smešteno malo ostrvce na kojem se nalazi aerdorom Velana International, sa kojeg kreću I svi transferi do okolnih ostrva. Do bližih ostrva se plovi brzim brodovima i to maksimalno u trajanju od 1h vremena. Maldivi izgledaju kao raj na zemlji I sigurno ste ga već više puta videli na slikama. Ono što vidite na slici, doživećete isti ambijent I uživo. Svako ostrvo priča svoju priču, od onih u kojima živi I lokalno stanovništvo, do onih u kojem su rajski hoteli kakve ste viđali u svetskim časopisima. Kada je pravo vreme za odlazak na Maldive? Naš odgovor je uvek! U ovoj zemlji je prosečna temperature 28-32C, dok je temperature vode 28C. Kada birate hotel na Maldivima, preporuka je da koristite isključivo polupansionsku uslugu ili All Inclusive, obzirom da ste ograničeni na restorane I barove u samom mestu gde su cene prilično visoke. Valuta u ovoj zemlji je –maldivska rupa. U hotelskom smeštaju se plaćanje obavlja isključivo u dolarima. Najzastupljeniji jezik je engleski I Dhivehi. Za srpske državljane viza nije potrebna. Većina hotela u ovoj zemlji ima svoj određeni dress code pa je preporuka da ponesete duge pantalone. Zabranjeno je I veoma strogo kažnjivo iznošenje školjki, raznih korala I oklopa kornjača. Zbog svoje neverovatne prirode, kristlanog okeana, romantičnih noći, nestvarnih zalazaka sunca…Maldivi je omiljena destinacija zaljubljenim parovima. Venčanje na Maldivima je simbolično I nije priznato ali spaja ljude I stvara uspomenu za ceo život.

Letovanje Maldivi 2022  letovanje-egzoticne-destinacije-maldivi  letovanje-maldivi

Maldivi - Nova Godina
Maldivi - Individualno Putovanje
Maldivi - Grupno Putovanje

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024