top image

Letovanje Malta 2024


Leto Malta 2024 - Hoteli

Letovanje Malta 2024 - Malta je jedna od autentičnih destinacija do koje se stiže avio prevozom. Agencija Time Travel je spremila za vas aranžmane za Maltu, koju mnogi nazivaju "muzej pod otvorenim nebom". Ova destinacija je specifična i autetična zbog svoje jedinstvene lepote. Pružiće vam kupanje i sunčanje na egozičnim plažama posutim peskom a okruženim stenama. Za ljubitelje ronjenja, ova destinacija je pravi izbor. Pruža prelepe zalive, korale i kristalno čistu vodu. Malta vam nudi udoban odmor u prelepim hotelima. Poznata je i po bogatom noćnom životu, a tu su i razne kulturno istorijske znamenitosti. Malta je savršeno mesto za hedoniste, jer ljubiteljima hrane i pića nudi savršene specijalitete. Pozovite nas i osetite neverovatnu i posebnu energiju Malte, jer vreme je za putovanja.

letovanje-egzoticne-destinacije-malta-1

letovanje-egzoticne-destinacije-malta-2

   

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024