top image

Letovanje Ohrid 2024


Leto Ohrid 2024 - Apartmani i hoteli


Letovanje Ohrid 2024 - Ohrid predstavlja zeleni dragulj Makedonije. Ovo smaragdno jezero svojom lepotom privlači veliki broj turista. Toplo i veoma čisto jezero primamljivo je svima koji uživaju sunčanju i kupanju. Pored kupanja u jezerskoj vodi, tu je i veliki broj povoljnog hotelskog i apartamnskog smeštaja u ponudi Turističke Agencije Time Travel. Mesto je prepuno restorana, kafića, prodavnica i ostalog sadržaja. Preporuka je svima. Kao simbol Ohrida, ponosno stoji Crkva Svetog Nauma i krasi samo mesto. Upustite sa u avanturu sa nama, i doživite najlepše zelene boje i prirodne lepote jezera i bujne vegetacije koja ga okružuje. Leto Ohrid je spremno za vas jer vreme je za putovanja. 


Letovanje Ohrid Letovanje Ohrid Letovanje Ohrid 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024