top image

Letovanje Tajland 2024


Egzotična Destinacija Tajland 2024

Letovanje Tajland 2024 - Da li ste spremni za zemlju hramova, ukusne hrane I nasmejanih ljudi? Ukoliko je vas odgovor potvrdan , pakujte svoje kofere I krenite sa nama u nezaboravnu avanturu, u zemlju neverovatnih kontrasta. Na Tajlandu se ukrštaju budizam I užurbani način života, rajske plaže I egzotične džungle, romantični trenuci zalaska sunca I nezaboravni noćni provod. Bankok kao simbol Tajlanda, kao grad sa neverovatnom energijom I ujedno I njegova prestonica. Atmosferu u Bankoku možete samo doživeti I osetiti uživo. Ovaj grad je nemoguće opisati rečima. Grand Palace – kao nezaobilazna tačka u kojoj je smeštena kraljevska palata stara oko 200 godina sa zlatnom statuom Bude. Impresivni hramovi koje obavezno trebate obići i osetiti tu energiju kojom samo ova zemlja odiše. Nepropustite njihovo egzotično voće, šejkove I čuveni lokalni sladoled. Ukoliko volite dobru zabavu, prodružite se srećnim I nasmejanim ljudima koji igraju u čuvenoj šarenoj ulici Khao San Road, prepunoj suvenira, kafića, restorana I barova. Sa prvim znakom večeri, ova ulica se pretvara u nezaboravnu žurku. Najlepše plaže su smeštene na jugu Tajlanda I prepoznatljive su po visokim palmama I sedefastim peskom. Naša preporuka za vaš obilazak najlepših plaža Tajlanda su: Ko Pangan ostrvo…stvoreno za uživanje, jogu I najbolje žurke; Puket…mesto u kojem vlada najbolja energija, prepoznatljivo po najboljem noćnom životu; Krabi… mesto koje oslikava pravi Tajland, I iz kojeg možete otići do prelepih Pi Pi ostrva I ostrva Džejms Bonda; Ko Samui…skriveni dragulj sa ponudom izuzetnog smeštaja za odmor I opuštanje; Čang Mai…je čuveno mesto smešteno u srcu džungle, okruženo veličanstvenim hramovima, u kojem ćete upoznati lokalna plemena I njihove običaje. Ova egzotična zemlja će vam pored opuštajućeg odmora prirediti I nezaboravnu avanturu koju ćete sigurno pmtitit dok ste živi. Vaše je samo da spakujete kofer I krenete u obilazak zemlje osmeha.


Letovanje Tajland 2022                    Leto Tajland 2022

Tajland - Puket

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024