top image

Letovanje Tunis Jasmin Hamamet 2024


Leto Tunis Jasmin Hamamet 2024 - Hoteli

Letovanje Tunis Jasmin Hamamet 2024 - Jasmin Hamamet je moderni deo Tunisa. Njegova urbanost se podudara sa nogim letovalištima širom Mediterana. Ovde možete da uživate u šetališnoj zoni koja je prepuna butika, bazara, prodavnica, restorana, kafića i poslastičarnica. U Jasmin Hamametu se prostire prelepa promenada koja vodi do marine, dužine oko 3 kilometara. Poseduje i zabavni park Carthage Land. Prepun je sadržaja i preporuka je turistima koji vole življi i urbaniji odmor. Moderna turistička zona u južnom delu Hamameta, zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu. Ime je dobio po cvetu jasmina koji simbolizuje život i sreću, dok je buketić jasmina u Tunisu znak dobrodošlice i gostoljubivosti. Od centra Hamameta je udaljen 9 km. Ima brojne poznate, velike hotele i bogate prateće sadržaje, poput impresivne marine sa prodavnicama, restoranima i malenim ostrvom sa raskošnim, modernim vilama. Do marine se stiže lepom promenadom dužine oko 3 km, sa brojnim kafićima, restoranima i prodavnicama. Tu je i čuvena nova Medina Mediterranea u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslastičarnice, zabavni park Carthage Land i nekoliko malih hotela. U Jasmin Hamametu postoji prvo pokriveno klizalište u Tunisu, a oko 25 km južnije nalazi se poznati Frigija park, zoološki vrt sa delfinarijumom i odličnim folklornim programom. Jasmine Hamamet turistima nudi smeštaj u udobnim i komfornim hotelima u neposrednoj blizini uređenih plaža i mora, kao i brojne atraktivne mogućnosti za rekreaciju, zabavu, izlaske i kupovinu zbog čega se poslednjih godina svrstava u vrh mediteranskog turizma. Postao je jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju. U ponudi su razni hoteli smešteni nedaleko od mora. Preporuka agencije Time Travel su sledeći hoteli: Vincci Saphir Palace 5*, Tui Magic Life Africana 5*, Blue Marine Hotel and Thalasso (ex. Laico Hammamet) 5*, Lella Baya 4*, Alhambra Thalasso 5*, El Mouradi Hammamet 4*, El Mouradi El Menzah 4* i mnogi drugi Pozovite nas i rezervišite svoje letovanje jer vreme je za putovanja. Time Travel je spremio ponudu za vaše savršeno letovanje u uživanje u godišnjem odmoru.  


letovanje-tunis-jasmin-hamamet 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024