top image

Letovanje Tunis Port el Kantaoui 2024


Leto Tunis Port el Kantaoui 2024 - Hoteli

Letovanje Tunis Port el Kantauoi 2024 - Port El Kantaui je veliko turističko letovalište Tunisa. Poseduje marinu koja može primiti preko 300 jahti. Nalazi se na svega 6 kilometara od poznatog grada Sus. Grad ima lepu arhitekturu koja je prepoznatljiva za ovu zemlju, graciozni plavi krovovi, bele kuće i lepo ukrašeni prozori u plavim nijansama. Veliki broj hotela je građen u sličnom stilu i nalaze se dužinom obale. Ovo mesto obiluje izuzetno peščanim i dugačkim plažama uz kristalno i čisto more. Peščane plaže se prostiru sve do grada Sus. Pored hotela koji su prilagođeni porodicama, tu su i hoteli za mlade, jer Port El Kantaui može da se pohvali i veoma bogatim noćnim životom. Postoji mogućnost da taksijem posetite Sus ili čuveno tunižansko selo Hergla koje poseduje odlične restorane i poslastičarnice. U ovom simpatičnom selu možete da osetite lokalni duh stanovništa i uživate u preukusnoj hrani. Nalazi se 6 km severno od Soussea. Građen je od 1979. godine kao velika turistička zona oko prelepe marine u kojoj istovremeno može da se usidri preko 300 jahti. Arhitektura, iako moderna, oslanja se na tradicionalnu arhiktekturu Tunisa, sa belim kućama ukrašenim tirkiznoplavim vratima i prozorima. Hoteli su građeni u istom stilu I protežu se uz blistavo čisto more, na peščanim plažama sve do grada Soussea. Ovaj kompleks je savršeno uređen i potpuno prilagođen turistima. Pored prelepih peščanih plaža, lepota Porta se ogleda i u mnoštvu zelenila i cveća, a osim kupanja u čistom i tirkizno plavom Sredozemnom moru, postoje i odlični uslovi za druge vidove sporta i rekreacije: skijanje na vodi, ronjenje, paraglajding, kao i više golf terena. Turističke atrakcije ovog turističkog naselja su i: Hanibalov park, Baby Zoo vrt, Friguia (Safari park i Zoo akvarijum), kao i Akva park. Takođe, ovde se nalazi i stara Medina, odlično mesto za šoping sa bogatom ponudom proizvoda od tekstila, kože, nakita i začinskih biljaka. Na marini, koju krasi idilična fontana sa muzičko-svetlosnom koreografijom, se takođe nalazi puno prodavnica, a postoji i dobar izbor restorana i kafića. Prevoz do obližnjeg grada Susa je moguć taksijem i lokalnim autobusima. Port El Kantaoui je potpuno posvećen i prilagođen svojim gostima, sa svim uslovima potrebnim za ugodno letovanje, pa je iz godine u godinu broj turista koji posećuju ovu modernu turističku zonu sve veći. Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port El Kantaoui je tokom godina postao omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih. Port je uređen i čist, potpuno prilagođen turistima, sa puno zelenila i cveća, idealan za šetnje. U marini se nalazi veliki broj prodavnica, kafića, restorana i čuvena fontana sa svetlosno - muzičkom koreografijom. Taksijem ili lokalnim prevozom se lako i brzo stiže do Soussea, ali i do Hergle, malog berberskog sela sa nekoliko odličnih restorana i poslastičarnica i očuvanim lokalnim načinom života.
Pozovite Time Travel i rezervišite hotel po vašem izboru jer vreme je za putovanja.


letovanje-tunis-port-el-kantaui 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024