top image

Letovanje Turska Belek 2024


Leto Turska Belek 2024 - Aranžmani

Letovanje Turska Belek 2024 - Belek je luksuzno mesto smešteno u severnom delu Turske. Poznat je po vema razvijenom florom i fanuom. Obiluje bujnom vegetacijom i neverovatnom prirodnom lepotom, a mesto je poznato i po retkim životinjskim i biljnim vrstama, poput: zelenih kornjača, posebnih vrsta sova, autentičnih vrsta ptica i oko 30 različitih i jedinstvenih vrsta biljaka. Belek je poznato mesto po svojim najluksuznijih hotelima, i važi za eklsuzivnu destinaciju koju u većem broju posećuje elita. U Beleku su izgrađeni jedni od najlepših turskih hotela. Od aerodroma u Analiji je udaljen oko 30km, pa je do ovog mesta potrebno oko pola sata vožnje autobusom ili kolima. Belek krase duge i peščane plaže koje gledaju na čuvenu planinu Taurus i gustu borovu šumu. More je kristalno i čisto i bez talasa, pa je idelano za porodice sa malom decom. Plaža u Kemeru ponosno nosi plavu zastavicu što opravdava njenu lepotu i čistoću. Na plaži je posut najsitniji beli svetlucavi pesak, koji doprinosi toj lepoti. Odraslima, plaža u Beleku nudi veliki izbor sportova na vodi, a deci opremljena igrališta za zabavu. Kemer je veoma populrna destinacija i za parove koji mogu da iznajme čamac na plaži i uživaju u romantičnoj plovibi. Na mnogim delovima plaže se nalaze gnezda zelenih kornjača koje su zaštićena vrsta, pa policija čuva ove delove. Belek poseduje puno sadržaja u samom mestu, poput: kafića, restorana, suvenirnica, raznih radnji sa tkaninama i turskim pamukom. A tu su i razne poslastičarnice sa poznatim i autentičnim turskim ukusima. Autentičnost ovog mesta je veliki bazar koji se održava svake subote i koji nudi bogat izbor turskih rukotvorina. Na ovim bazarima možete da pazarite dosta stvari od turske kvalitetne kože i pamuka. Ono po čemu je Belek poznat u čitavom svetu su i golf tereni. Ovo mesto predstalja najveći golf centar u čitavoj Turskoj. Golf terene imate kako u sklopu najpoznatijih hotelskih kompleksa, tako i mimo njih, pa zbog toga ljubitelji golfa posećuju ovu destinaciju u velikom broju. Kada je u pitanju noćni život, tu su klubovi i diskoteke koji se nalaze u sklopi hoteslkih kompleksa i koji nude odličnu zabavu. Mesto je savršeno i za mlađu i za stariju populaciju. Svako će u Beleku da uživa u divnim plažama, prelepoj u jedinsvtenoj prirodnoj lepoti, luksuzu i raznim sadržajima.


letovanje-turska-belek

letovanje-turska-belek1

      

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024