top image

Letovanje Turska Bodrum 2024


Leto Turska Bodrum 2024 - Aranžmani

Letovanje Turska Bodrum 2024 - Bodrum je veoma popularno letovalište Turske, I smešteno je na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more, tačnije između dva poznata turistička grada Marmarisa i Kušadasija. Preko puta ovog mesta se proteže pogled ka poznatom grčkom ostrvu Kos, od kojeg je Bodrum udaljen nekoliko desetina kilometara, pa pruža mogućnost obilaska ovog dela Grčke. Bodrum je zbog svojih prelepih marina, zelenila i ekskluzivnih hotela dobio naziv „Turski San Trope“, što oslikava njegovu egzotičnost i autentičnost. Pored luksuza, Bodrum krase razne istorjiske znamenitosti, poput: čuvena tvrđava iz 15. veka koja ponosno stoji između dve marine, Mauzolej, stara gradska kapija Mindos, divne kamene vetrenjače, elegantni dvorac Svetog Petra smešten u najpopularnijoj ulici u Bodrumu. Ovo egzotično mesto poseduje divne plaže koje obavezno trebate posetiti, a koje se nalaze nedaleko od centra mesta. Preporuka plaža koje trebate da obiđete su: Fener, Bitez, Gumusluk, Bagla, Gumbet, Kadikalesi, Torba i druge. Svaka od ovih navedenih plaža ima svoju posebnu lepotu i autentičnost. Pored divnih plaža, Bodrum može da se phvali i veoma bogatim noćnim životom pa je destinacija koja je omiljea kod mladih ljudi željnh dobrog provoda i zabave. Takođe, zbog lepih plaža i hotela koji su prepuni sadržaja, odličan je izbor i porodicama sa decom. A takođe, preporuka je i parovima koji mogu da uživaju u romantičnim šetnjama i dobroj hrani lokalnih restorna iz kojih se pruža sektakularan pogled na grad i marinu, pogotovo u večernjim satima kada sve sija u milion boja. Ovaj magični grad će vas očarati u svakom smislu te reči. Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete baš u ovom mestu, možete izabrati hotele od srednje pa sve do visoke kategorizacije koji pružaju pansiosnku uslugu, a većinja njih i All Inclusive. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-turska-bodrum2

letovanje-turska-bodrum1


 

Od 401 EUR
Od 514 EUR
Od 520 EUR
Od 467 EUR
Od 555 EUR
Od 506 EUR
Od 472 EUR
Od 1158 EUR
Od 1112 EUR
Od 2129 EUR

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024