top image

Letovanje Turska Fetije 2024


Leto Turska Fetije 2024 - Aranžmani

Letovanje Turska Fetije 2024 - Mesto Fetije je smešteno južno od poznatog tursitičkog mesta Marmaris, sa izlaskom na dva mora: Egejsko I Sredozmno. Može da se pohvali sa jednom od najlepših plaža na turskoj obali. Danas važi za ekskluzivno turističko mesto ušuškano u borovu šumu, sa prelepim delovima netaknute prirode I rajskim šljunkovito-peskovitim plažama. Na oko 12km udaljeosti od samog grada, smeštena je jedna od najlepših plaža Plava laguna u regiji Oludeniz. Ponosno nosi plavu zastvaciu I svrstava u top 10 najlepših plaža na svetu. Autentična je po svojim plavim nijansama mora I belom šljunku I pesku koji sija na suncu kao belo zlato. Plaža je savršena za ljubitelje ronjanja, I obiluje nervovatnim vodenim svetom koji je bogat sipama, kornjačama, tunama I mnogobrojnim morskim vrstama. Suprotno od plaže Plave lagune nalazi se još jedna rajska plaža Celis. Od Fetija udaljena svega 4km. Ova plaža je odlično organizovana I na njoj imate puno kafića I barova. Tu je I aqua park za mališane ali I odrasle koji uživaju vodenom sadržaju. Plaža je pokrivena suncobranima I ležaljkama I predstavlja prirodni rezervoat morskih kornjača. Pored prirodne lepote koja krasi ovaj gradić, Fetije je poznat I po istorijskim znamenitostima. Simbol Fetija je tvrđava koju su u 15. Veku gradili vitezovi sa ostrva Rodos, I čiji se ostaci I dan danas naziru u gradu. Tu je I čuveni muzej u Fetiju I brojna arheološka nalazišta I razne antičke ruševine. Kao spoj čudesne prirodne lepote I bogate istorije u Fetiju ćete doživeti pravu orijentalnu atmosferu koja vlada I dan danas. Grad poseduje I urbanu marinu, kafiće, restorane, radnje, orijantalne bazare I diskoteke u kojima je zagarntovan odličan provod. Ovde je I bogat izbor hotelskog smeštaja za svačiji ukus. Postoje porodični hoteli prepuni sadržaja za decu I ekskluzivni hoteli za mlade parove koj će sigurni uživati u najromantičnijim trenucima. Doživite orijentalnu atmosferu, kupajući se na najlepšim plažama sveta, upravo u ovom autentičnom gradiću.


letovanje-turska-fetije-1

letovanje-turska-fetije


  


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024