top image

Letovanje Turska Kemer 2024


Leto Turska Kemer 2024 - Hoteli

Letovanje Turska Kemer 2024 - Kemer je ušuškan u Borovu šumu, predstavlja skriveni biser Mediterana. Specifičnost mesta je planinski venac koji grli ovaj turistički grad. Od Antalije i aerodroma, Kemer je udaljen oko 40km. Nekadašnje ribarsko selo, danas je pravi urbani turistički grad koji nudi bezbroj hotela od niske kategorizacije pa sve do luksuza sa 5*. U ovom mestu su smeštene dve plaže: gradska i šljunkovita. Na pojednim delovma plaža postoji mnogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, a pojedini delovi plaža su slobodni za posetioce. Takođe, dosta hotela ima svoje sopstvene plaže koje su odlično održavane i uređene, posute najfinijim peskom. Plaže u Kemeru su pogodne za bavljenje raznih sportova na vodi i pružaju odličnu zabavu i opuštanje u obližnjim kafićima i restoranima. Kemer, pored prirodnih lepota, tusitima nudi i mogućnost osličnog šopinga. U samom Kemeru se nalaze dva velike ulice koje su prepune raznih prodavnica. U Kemeru možete da pazarite kvaliteni turski pamuk, kožu, elegenatne tepihe, kao i razne turske specijalitete poput, poslastica, čajeva, začina i drugo. Ukoliko vas interesuju poznati svestki brendovi, tu je šoping centar Migros. Ovo mesto je za svačiji ukus. Ukoliko planirate odmor sa svojom drugom polovinom, onda će vam romantični restorani biti pravo uživanje. Ukoliko planirate letovanje sa svojom porodicom, Kemer će vam pružiti bogat sadržaj za vaš odmor i sadržaj za vaše najmleđe. A, isto tako, ukoliko planirate dobar provod i zabavu, Kemer ima da ponudi dosta dikoteka i noćnih klubova u kojima je zagarntovan dobar provod. Najpopularniji klubovi za mlade su: Moonlight Burlesque, Aura i Inferno. Pored urbanig sadržaja, ovo mesto nudi i obliske poput Antičkog grada Idrios, Seldžuk-turski lovački dom, Drevni grad Faselis, Olimpos, Beldibi pećina i planina Himera. Kemer je pravi spoj lepih plaža, planinsog vazduha, zelenila, dobrog šopinga, mirnog odmora i nezaboravnog provoda.


letovanje-turska-kemer

letovanje-tusrka-kemer5


           

od 660 EUR
od 566 EUR
od 913 EUR
od 770 EUR
od 998 EUR
od 590 EUR

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024