top image

Letovanje Turska Marmaris 2024


Leto Turska Marmaris 2024 - Avionom

Letovanje Turska Marmaris 2024 - Marmaris je veoma popularno letovalište Turske, na jugozopadnoj obali Egejskog mora. Urbano i veoma atraktivno mesto okruženo je bujnom vegetacijom i četinarskom šumom. Od aerdodroma Dalaman je udaljen oko 90km, dok je od aerodroma u poznatom turističkom mestu Bodrum udaljen oko 150km. Mesto je veoma toplo i poseduje izrazito duga i sunčana leta, koja traju od početka maja pa sve do kasnog datuma u oktobru. Najlepši ukras ovog mesta je dugo šetalište koje se nalazi uz samu obalu i koje pruža romantične šetnje sa pogledom na zaliv. U starom gradu Marmarisa smeštena je marina koja je poznata kao veliki centar za ukrcavanje raznih brodova i luksuznih jahti iz čitavog sveta. U starom gradu se ponosno uzdiže tvrđava iz otomanskog perioda koja predsvlja poseban istorijski simbol ovog mesta. Mesto je prepuno restorana, kafića, kioska sa brzom hranom, supermarketa, raznih radnji, poslastičarnica i mnogo toga. Pored standardnog sadržaja, posebno mesto za šoping u Marmarisu je njegov čuveni bazar u kojem možete da pazarite jako lepu i kvalitentnu tursku kožu, pamuk, elegantne tepihe, porculan, razne suvenire i nakit. Najpoznatija ulica u ovom gradu je takozvana „Ulica barova“ u kojoj je smešten veliki broj kafića, klubova, barova i diskoteki. Marmaris turstima nudi veoma bogat izbor hotelskog smeštaja, kako niske kategorizacije, tako i vrhunsku ekskluzivu. Zanimljiv je za sve tipove turista, jer će svako od turista zadoviljiti svoje želje i prohteve u ovom mestu. Obavezno treba posetiti gradić Ičmeler koji se proteže u samom nastavku Marmarisa, pa je na neki način i spojen sa njim. Izrazito lep i simpatičan gradić smešten u svojoj uvali, sa prelepim peščanim plažama,okružen gustom borovom šumom, predstavlja pravi raj za turiste. Prepun je hotela, restorana, prodavnica i drugog sadržaja. Do ovog gradića je vrlo lako doći, turskim dolmušima koji se obraćaju skoro svaki minut i direktnu povezuju Marmaris i Ičmeler. Ukoliko volite spoj mediteranske klime, gustu šumu i prelepo plavo more, Marmaris je prava destinacija za vas. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-turska-marmaris3

letovanje-turska-marmaris4

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024