top image

Hotel Grand Temizel 5*


Položaj: ovaj moderan i kvalitetan hotel se nalazi u mirnom delu Sarimsaklija, oko osamstotina metara od centra grada, na samoj plaži.
Plaža: peščana, sa odvojenim molom sa ležaljkama. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju na zahtev, uz depozit.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje nekoliko restorana i barova, 2 otvorena bazena bazena sa odeljkom za decu, manji aqua park, 1 zatvoreni bazen, 2 terena za tenis, teren za košarku, salu za fitnes i aerobik, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis,. Za goste su tu i poslastičarnica, dečije igralište, spa centar, masaža, piling, tursko kupatilo, sauna, frizerski salon, sportovi na vodi, dnevna i večernja animacija, wifi u holu hotela.
Sobe: standard sobe su komforne, veličine 28m2, za maksimalno 3 osobe i poseduju klima uredjaj, tuš/wc, mini bar (uz doplatu, osim vode), SAT TV, radio, telefon, fen za kosu i sef (uz depozit). Porodične sobe se sastoje od jedne prostorije sa paravanom, veličine 42m, za maksimalno 5 osoba i isto su opremljene kao i standard sobe.
Usluga: all inclusive - doručak, ručak, večera, švedski sto, samoposluženje.
Uz doplatu: mini bar u sobama (osim vode), sportovi na vodi, sauna, masaža, piling, prodavnice, sva uvozna pića, flaširana vina, doktor na poziv, usluga korišćenja telefona i faxa, room servis,
Napomena: Kvalitetan hotel sa puno sadržaja za sve uzraste. Preporuka za sve, posebno za porodice sa decom.

....

....

....

....

....

....

 

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023