top image

Letovanje Turska Side 2024


Leto Turska Side 2024 - Aranžmani

Letovanje Turska Side 2024 - Side je po mnogim mišljenjima pravi raj na zemlji. Ovaj grad je spoj starog i drevnog grada, arheloških nalazišta, istorijskih znamenitosti i prelepih šeščanih plaža na kojima je najsitniji svetlucavi pesak zlatne boje. Grad je skockan i uređen sa divnim šetalištem sa puno palmi i predvinom okolinom i sadržajima koje zadovljavju sve potrebe turista. Side nudi veliki broj hotela za smeštaj turista, i to u glavnom ekskluzivnih sa uslugom Ultra All Inclisuve. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 70km, pa do samog mesta je potrebno oko 1h vožnje autobusom ili kolima. Samo mesto poseduje dve predivne plaže ušuškane u zelenilo ,koje se nalaze u podnožju planine Taurus. Zapadna plaža nudi veliki izbor sportova na vodi, pa ovde ljubitelji sporta mogu da uživaju u potpunosti. More je na ovoj plaži plitko i izrazito toplo, pa je preporuka i porodicama sa malom decom. Istočna plaža je totalna suprotsnot zapadnoj. Na njoj nema sadržaja i odlična je za sunčanje i kupanje bez gužvi. Ona je stvorena za ljubitelje mirnog i opuštajućeg odmora. Ovu plažu dosta posećuju i meštani. Side ima puno sadržaja i nudi bogat izbor restorana, kafića, klubova, diskoteka, poslastičarnica, suvenirnica, puno radnji. Najlepša ulica u Sideu je strma kaldrmisana ulica koja vodi do obale gde možete da uživate u najlepšem zalsaku sunca i jedete ukusna svetska jela u obližnjim restoranima. Ova ulica je široka i načičakana radnjama, a isprepletana uskim manjim uličicama koje su takođe prepune svega. Side poseduje i i storijski deo gde su u mraku osvetljene i dobro očuvane ruševine starog grada, koje predstvajaju istorijsku znamenitost. Autentičnost mesta je stari grad u kojem se nalaze mnoge diskoteke čudno izgrađene. Ove diskoteke poseduju jako zanimljivu arhitekturu od kamena, a najzanimljiva je diskoteka u obliku crkve u Maroku. Side je pravi raj za svakog turistu i idealan je spoj istorije i urbane svakodnevnice. Ukoliko volite šetnju uskim turskim uličicama, dobar šoping, kupanje i sunčanje u divnoj toploj vodi i na zlatnom sitnom pesku, a sve to uz spektakularan zalazak sunca, onda je Side prava destinacija za vas.

letovanje-turska-side-1

letovanje-turska-side-3

    


Od 935 EUR
Od 843 EUR
Od 904 EUR
Od 677 EUR
Od 691 EUR
Od 602 EUR
Od 568 EUR
Od 605 EUR

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024