top image

Solun - Nova Godina 2024

PROMO CENA ARANŽMANA ZA REZERVACIJE DO 15.11.2023.

TERMIN PUTOVANJA: 29.12 - 03.01.2024.

129 EUR PO OSOBI 


ARANŽMAN OBUHVATA:
autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
smeštaj u Solunu, u Telioni hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama, na bazi 3 noćenja sa doručkom /švedski sto
panoramsko razgledanje grada
usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana,
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
fakultativne izlete i ulaznice (minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika)
Meteori – odrasli 40€ / deca do 12 godina 30€
međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uplatiti u agenciji )
od 01.01.2018 je u Grčkoj uvedeno plaćanje boravišne takse koja se plaća na licu mesta u hotelima, cena boravišne takse se kreće od 0.50€ do 1,50€ u zavisnosti od kategorije hotela I plaća se na recepciji hotela
individualni troškovi


PRTLJAG, DOPLATE I POPUSTI :
Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €.
Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo stvari za ličnu upotrebu.
Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata 10 €
Doplata za polazak iz Beograda i ostalih gradova duž auto puta – 20 eur po osobi.
Doplata za 1/1 sobu je 80% od cene aranžmana (jedno mesto u autobusu)
Umanjenje za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2+1 je 5 eura
Umanjenje za sopstveni prevoz 15eura
SMEŠTAJ:

Telioni hotel 3* smešten je u samom centru Soluna, na svega 500m od glavne ulice u kojoj se nalazi veliki broj kafića i prodavnica. Sve sobe poseduju: kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, klimu, grejanje, SAT TV, mini bar, telefon, Wi-Fi (uz doplatu). Na prvom spratu hotela se nalazi restoran u kom se služi doručak (švedski sto). Uveče možete uživati u baru hotela Telioni i probati jedan od ukusnih koktela.

https://www.telioni.gr/

- U hotel se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 časova, po lokalnom vremenu.


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
Direktno u agenciji ili putem profakture izdate od strane TA Time Travel
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
- Preko računaAutobuski prevoz prema programu putovanja, uključen u cenu paket aranžamana.


- Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u
Programu, bez obzira na osobenosti Putnika, lokaciju i položaj objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i dr.katakteristike.
-Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak Putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Smeštaj Putnika u objekat je, najranije posle 14:00 h na dan početka korišćenja usluge, a napuštanje objekta najkasnije do 09:00 h na dan završetka korišćenja usluge. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđei za putovanje i ne podrazumevaju boravak u smeštajnoj jedinici ili mestu opredeljenja, već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja. Putnik nema pravo na refundaciju zbog samovoljnog, odnosno, svojom krivicom izazvanog povremenog ili prevremenog napuštanja smeštajnog objekta, ni na cenu hotelske usluge, ni na cenu prevoza.
-Smeštajne jedinice (sobe, studiji, apartmani i sl.) određuju se u skladu sa kategorizacijom i propisima zemlje i mesta boravka.
- Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima različit je po destinacijama i objektima i ne podrazumeva neprekidan rad iste 24 časa. Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila korišćenja klima uređaja propisanih kućnim redom u studijima/apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja klima uređaja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
-Kućni red je sastavni deo programa putovanja. Kod objekata koji poseduju bazen, ležaljke i suncobrani nisu uvek besplatni oko bazena, a na plaži se najčešće naplaćuju. Bazeni u okviru smeštajnog objekta mogu biti privremeno zatvarani zbog čišćenja, kao i u vreme popodnevnog odmora i noću. Radno vreme bazena zavisi isključivo od vlasnika i propisanog kučnog reda smeštajnog objekta.
-Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
-Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen, osim u slučaju ako nije drugačije ugovoreno i pod određenim uslovima sa vlasnikom smeštajnog objekta i nije moguće bez prethodne najave i ugovaranja i samo ukoliko je to naznačeno u ugovoru i na vaučeru. Ukoliko se postupi drugačije od navedenog, Organizator može tom Putniku otkazati smeštaj i u tom slučaju će biti naplaćen celokupan iznos smeštaja, bez obzira na kraći ili uskraćeni boravak.
-Agencija nije odgovorna u slučaju nestanka ili lošeg rada interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
-Najam apartmana tj.studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje inventara, boravišnu taksu. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su i u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice, dok peškiri, toaletni papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Pribor u kuhinjama nekada nije baš kompletan pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog. Iznošenje smeća i održavanje higijene smeštajne jedinice tokom boravka je obaveza gostiju.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije, licenca OTP 234/21 kategorija, osiguran je Bankarskom garancijom po garanciji za dobro izvršenje posla.
Ovlašćeni subagent Time Travel. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.


1. dan – 29.12.2023. SRBIJA
Polazak iz Niša oko ponoći , mogućnost polaska iz Beograda i ostalih gradova duž auto puta uz doplatu (vreme i mesto polaska je podložno promeni i znaće se tačno dva dana pred polazak). Noćna vožnja preko Leskovca, Vranja i dalje preko Makedonije, sa usputnim zadržavanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan – 30.12.2023. SOLUN
Dolazak u Solun u prepodnevnim satima, panoramsko razgledanje grada: Rotonda, Galerijusov slavoluk, Aristotelov trg, spomenik Aleksandra Makedonskog, Bela kula… Smeštaj u hotel i slobodno vreme za idividualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan - 31.12.2023. SOLUN - DOČEK NOVE GODINE 2024.
Doručak, slobodno vreme.Priprema za individulani odlazak na doček Nove Godine. Noćenje.

4. dan- 01.01.2024. SOLUN - METEORI
Doručak. Slobodno vreme ili Fakultativno: celodnevni izlet do Meteora – poseta nekom od Manastira i Crkvi „Agia Paraskevi“ („Sveta Petka“) u klancu Tembi (u povratku). Noćenje.

5. dan - 02.01.2024. SOLUN – SRBIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 16h. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Direktna vožnja sa pauzama prema potrebi i radi obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Niš na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

6. dan -03.01.2024. – SRBIJA
Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima(vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče) Kraj programa.


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024