top image

Hotel Ravni Gaj 3*


Šumadijski biser “Ravni Gaj”, najlepši kompleks u Kniću koji se prostire na tri hektara zelene površine. Kompleks “Ravni Gaj” je pogodan za sve turističke niše, avanturiste, rekreativce, sportiste, romantičare i porodice. Položaj samog hotela i njena vegetacija su zaslužni za stvaranje specifične lokalne klime, koja je izuzetno blagotvorna za telo i
psihu, a tome doprinosi i strujanje vazduha, takozvana ruža vetrova, koja upotpunjuje odmor našim gostima.
Hotel “Ravni Gaj” raspolaže sa 54 sobe različitih struktura, posedujemo 12 apartmana sa đakuzijem i prostranim balkonom. Hotel poseduje restoran, aperitiv bar i četiri sale za proslave, seminare, konferencije i besplatan parking za sve goste. Jedan od najlepših restorana “Gružanska Terasa” upravo pripada hotelu “Ravni Gaj”, gde možete isprobati razne vrste specijaliteta naših profesionalnih kuvara.
Restoran “Kristalna sala” je sala za proslave kapaciteta do 500 ljudi, jedna je od najlepših sala ovog kraja. Kristalna sala se u zavisnosti od prilike, uz doplatu za dekorisanje, pretvara u bajkovit ambijent u kome svako slavlje postaje nezaboravno.
Pogodna je za velika slavlja, kao i za simpozijume, kongrese ili prezentacije. Idealno mesto ukoliko želite da organizujete događaj sa mnogo učesnika, gde će se svi osećati komforno.
Posebnu čar našem hotelu daje njegov spa centar, prelep zastakljeni bazen zatvorenog tipa sa finskom saunom, koji ima prelep travnati park sa igralištem za decu, koji je na raspolaganju gostima. Temperatura vode je uvek između 28°S i 31°S, bazen ima dva turbo-džeta što upotpunjuje opustajuće trenutke u našem bazenu, za romantičare i one koji vole
noćno kupanje obezbeđeno je noćno svetlo u više boja. Spa centar je moguće zakupiti i organizovati privatne zabave.
Iz prelepog ambijenta zatvorenog dela bazena, izlazi se u poseban zeleni park koji je na raspolaganju korisnicima bazena, ispunjen cvetnim aranžmanima, kućicama, toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za igru dece. U Kafeu “Trem” u okviru bazena možete degustirati najhladnija pića, probati specijalitete naših najboljih kuvara, a obezbeđene
su i poslastice za najmlađe posetioce.
Kompleks “Ravni Gaj” u svom sklopu ima sportsku halu koja je opremljena za košarku, odbojku i mali fudbal. Sala je osvetljena led reflektorima, toplotno je izolovana i ima sistem za brzo zagrevanje, čime je omogućeno da se koristi tokom cele godine i danju i noću. U okviru centra nalaze se muška i ženska svlačionica, teretana i kafe sa kog se
najbolje prati igra na terenu. Hotel raspolaže i sa teniskim terenom na otvorenom i otvorenim travnatim terenom za mali fudbal. U blizini hotela, nalazi se fudbalski teren lokalnog fudbalskog kluba.
Kompleks Ravni gaj nalazi se na tromeđi puta Kragujevca, Kraljeva i Čačka. U blizini Šumadijskog bisera nalaze se u krugu od 25km različite turističke atrakcije koje gosti mogu posetiti individualno. Za ribolovce i ljubitelje sportova na vodi predlažemo Gružansko jezero, aktivnim turistima prelažemo pešačenje do vrha Boračkog krša sa koga se pruža prelep pogled na Šumadiju. Nakon šetnje nezaobilazan je obilazak Crkve u Boraču spomenik kulture. Manastir Kamenac se nalazi na 10km od hotela, ušuškana u
bajkovitoj šumi. Poseban izazov je grad Kragujevac pruža različit kulturno istorijski sadržaj gostima Spomen park Šumarice, Muzej stara Livnica , Groščansko jezero. Za hedoniste i boeme topla preporuka je etno kafana iz filma “Ko to tamo peva” i kafana na otvorenom “Kod gazda Rajka”, u okruženju postoje vinarije „Art wine“ i Rujevica.

Napomena:
* Cena je podležna promeni.
* Doplata za doručak - 400 rsd, polupansion (doručak i večera) - 900 rsd, punpansion - 1300 rsd.

Hotel poseduje SPA koji ukljucuje:

Bazen
12x5/160 cm dubine
Đakuzi
Dve osobe
Saunu
Finska

Korišćenje bazena je besplatno za goste hotela koji ostaju na smestaju 5 i vise dana.

Cene SPA programa:

Bazen - doplata za goste hotela - Odrasli 500 dinara/ Deca 250 dinara
Sauna- 20 minta 400 dinara (po osobi)
Masaža parcijalna ženska -35 min 1000 dinara
Masaža parcijalana muška -35 min 1200 dinara
Relax masaža celog tela ženska 1500 dinara
Relax masaža celog tela muška 1800 dinara
Sportska masaža celog tela ženska 1800 dinara
Sportska masaža celog tela muška 2000 dinara
Masaža "Ravni Gaj" 2200 dinara (celo telo, kosmati deo glave)- Obavezna je uplata iznosa od 30% (koja je garancija rezevacije) na osnovu profakture, najkasnije 3 dana pre dolaska gosta u Hotel.

- Za uplatu aranžmana u celosti cena je garantovana, odnosno garantovan je uplaćeni iznos.

- Ukoliko gost iz kog razloga prekine boravak neće se vršiti refundacija za neiskorićeni deo aranzmana.


Sopstveni prevoz.


NAPOMENA

Deca od 0-3 godine, imaju besplatan broavak, od 3 do 12 godina plaćaju 60% od akuelne cene i od 12 pa na više godina plaćaju punu cenu. Navedena boravišna taksa je podložna zakonskoj promeni.
Hotel "Ravni Gaj" zadržava pravo na izmenu cena ukoliko dodje do inflatornog poremećaja na tržistu ili promena u obračunu PDV-a. U slučaju promene datuma dolaska i odlaska, poreza ili nekog drugog detalja koji može uticati na ponudu, Hotel zadražava pravo na izmenu ponudjenih cena i uslova.

PRIJAVA

Korišćenje sobe započinje od 14:00, a završava se do 11 :00 časova na dan kada gost napušta Hotel.
Rana prijava se odobrava shodno raspoloživosti kapaciteta . Kasna odjava do 18h je moguća uz doplatu u visini od 50% od cene noćenja.

OTKAZIVANJE

Besplatno otkazivanje rezervacije je moguće u periodu od trenutka izrade rezervacije od 3 dana pre dolaska gosta.
U slučaju nedolaska gosta ili otkazivanja rezervacije u periodu od 3 do 0 dana pre dolaska gosta Hotel zadržava pravo naplate penala u iznosu od 100% rezervacije.
U slučaju nedolaska gosta (no show) ili ranijeg odlaska gosta, klijentu će biti naplaćen ukupan iznos smeštaja za svaki NO SHOW/rani odlazak.
U slucaju da visa sila (vremenska nepogoda velikih razmera, strajk, rat ,epidemija, smrt, teroristicki napad, zatvaranje aerodroma, zeleznickih
i autobuskih stanica ili slicne nepredvidjene okolnosti) prouzrukuje nedolazak gosta , klijentu nece biti naplacena nadoknada za neblagovremeni otkaz ili NO SHOW.

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljen boravak malih kucnih ljubimaca (do 10 kg) po ceni od 1200 dinara po danu.
Kucnim ljubimcima je zabranjen boravak u restoranu, dok je u ostalim delovima javnog prostora neophodno da budu na povodcu.


Individualni program putovanja.

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024