top image

Kompleks Lili Hit


U prelepoj jugoistočnoj Srbiji je smeštena ova oaza mira. Okružen zelenilom, u podnužju Stare planine nalazi se kompleks "Lili Hit". Netaknuta priroda, planinski vazduh i reka Jerma koja protiče nadomak objekta, učiniće Vaš boravak savršenim. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i obiđete ovaj rajski deo Srbije, ova ponuda je stvorena za vas. U letnjim mesecima ćete uživati u pravoj svežini gde ne postoje temperature preko 40 stepeni. Na svega par kilometara od objekta se nalazi kompleks sa bazenom u kojem možete da se osvežite uz povoljnu cenu jednodnevne karte. Bazen je kompletno rekonstruisan 2022. godine i smešten je u obližnjem mestu poznatom kao "Zvonačka banja". Ova banja ima veoma lekovita svojstva, sa termalnim izvorima. Isto tako, u zimskim mesecima ćete sigurno uživati u ukusnoj domaćoj hrani koju serviraju naši ljubazni domaćini. Kompleks vrlo često organizuje i muzičke programe uz koje ćete se sigurno odlično zabaviti. Mesto je savršeno kako za beg od gužve i pravi odmor, tako i za poslovna putovanja i Team Building-e.


Cena: 40 eura po osobi sa uključenim doručkom.
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Nardone Banke Srbije.


Način plaćanja:

Direktno u poslovnici agencije Time Travel.
Preko tekućeg računa uz profakturu za plaćanje. 


Sopstveni prevoz
Postoji mogućnost organizovanog prevoza - na upit.


Smeštaj je u 1/2 i 1/3 bungalovima. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. U okviru kompleksa se nalazi restoran koji je gostima na raspolaganju. 
Kapacitet 25 osoba.
Dva 1/3 bungalova.
Tri 1/2 bungalova sa pomoćnim ležajem (fotelja na izvlačenje).


Kreira se individualni aranžman, na zahtev putnika.

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024