top image

Letovanje Albanija Saranda 2024


Leto Albanija Saranda 2024 - Hotel


Letovanje Albanija Saranda 2024 - Saranda je primorski gradić Albanije koji se nalazi pored Grčke granice. Ozbiljan je favorit turistima i jedna je od omiljenih destinacija kada je letovanje u Albaniji u pitanju. Saranda izlazi na Jonsko more a ceo grad miriše na limun i malsinjake. Gradić je mediterasnki i okružen je palmama pa samim tim dobija na svojoj autentičnoj lepoti. Spoj modernog i istorijskog. Od luksuza do antike. Ono što je veoma popularno kod omladine je veoma razvijen noćni život u ovom letovalištu. Bogat sadržaj restorana i vrhunske usluge pruža ovaj veličanstveni morski grad. Lepota Jonskog mora oslikava svaku plaže Sarande kao i u njenu okolinu. Treba pomenuti Krorez plažu do koje se stiže brodićem. Posebnu lepotu i očaravajuću boju mora ova plaža nosi sa sobom. Ono što posebno treba naglasiti turistima su jako povoljne cene. U Sarandi možete da uživate u koktelima, sladoledu, mediteranskoj kuhinji i sve to uz veoma pristupačne cene. Zavirite u ovaj grad i ispod neke palme osetite duh Sarande. Pozovite nas i rezervišite svoje letovanje jer vreme je za putovanja.

letovanje-albanija-saranda 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024