top image

Letovanje Crna Gora Rafailovići 2024


Leto Crna Gora Rafailovići 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Rafailovići 2024 - Rafailovići predstavljaju tipično primorsko mesto smešteno između Budve I Svetog Stefana. Ovo malo mestašce krase kamene kućice, kao istorijski tragovi domova nekadašnjih žitelja ribolovaca I uzgajivača maslina. Danas je ovo mesto veoma razvijeno I predstvlja pravi turistički centar sa mnogobrojnim sadržajima za odmor I uživanje. Bitan detalj ovog mesta je nagrada za najlepšu prirordnu plažu Medterana osvojenu 1935. Godine. Plaža je I dan danas prelepa, dugačka oko 2km I posuta je finim svetlucavim peskom a u nekim delovima I lepim šljunkom. Rafailovići su se u poslednjih par godina razvili velikom brzinom u atraktivnu turističku destinaciju punu luksuznih hotela, vila I apartmana. Ovo mesto je omiljeno kada su u pitanju porodice sa malom decom. Pored hotela, tu su I mnogobrojni restorani sa velikim brojem raznih specijaliteta.
Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.


Letovanje Crna Gora Rafailovići 2022


250m od plaže
100m od mora
Povoljna cena
Na plaži u Rafailovićima - 150m od plaže Bečići
30m od plaže
Povoljna cena - 150m od mora
130m od plaže
Preporuka - 100m od plaže
Najtraženiji objekat - 20m od mora
Savršena lokacija
Na plaži
50-100m od mora

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024