top image

Letovanje Egipat Hurgada 2024


Leto Egipat Hurgada 2024 - Hoteli

Letovanje Egipat Hurgada 2024 - je spoj tradicionalne afričke kulture i luksuza. Sa jedne strane se nalazi njihov skromni život a sa druge strane, uz samu obalu, kao biseri su nanizani veliki resorti koji ponosne stoje okruženi šarenim cvećem i palmama. Mesto je poznato po dugim i sušnim letima sa prosekom od 360 sunčanih dana godišnje. Kiša u Hurgadi je veoma retka pojava. Dani su kratki sa zalaskom sunca u 18h,a noći duge i veoma prijatne. Plaže su posute najfinijim sitnim peskom a more je plavo i kristalno čisto. Veoma je toplo i sa potepenim ulaskom u vodu. Ono što predstvalja još jednu pogodnost za srpske turiste, kada je ova destinacija u pitanju je direktan čarter let iz Beograda u trajanju od svega 3h. Preporuka je da isprobate njihovu bogatu kuhinju koja sadrži razne začine koji će vas sigurno oduševiti. Veći broj hotela je prlagođen evropskim standardima pa je samim tim ishrana dosta slična našoj, a opet različita i jedinstvena sa njihovim afričkim šmekom. Postoje razni delovi Hurgade od kojh je svaki lep na svoj način. Predstavićemo vam najatraktivnije delove koji nude bogat i zanimljiv sadržaj turistima i u kojima su smešteni najlepši hoteli.

egipat piramide


Luxor dolina kraljeva

egipat piramide


egipat luxor
od 684 EUR
od 817 EUR

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024