top image

Letovanje Grčka Amuljani 2024


Leto Grčka Amuljani 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Amuljani 2024 - Ovaj egejski dragulj pripada trećem prstu Halkidikija-Atosu. Ostrvo je malo ali poseduje neverovatne prirodne lepote i do njega se stiže za samo 10ak minuta vožnje trajektom. Sastoji se od jednog većeg naselja, a sveobuhvatno na celom ostrvu ima 600 meštana. Poseduje sve osnovne sadržaje neobhodne za boravak turista: restorane, prodavnice, razne radnje, taverne, supermarkete, apoteku i ostali sadržaj. Ima par prelepih i rajskih plaža u svojoj okolini pa je samim tim i izazvno za avanturiste koji vole da obilaze. Najpopularniji izlet iz Amuljanija je krstarenje oko Svete Gore i poseta manastiru Kakovo. Jako popularna su i mala ostrva Drenija do kojih možete doći iznajmljenim čamcem ili vodenim taksijem. Ostrva važe za jedna od najlepših u čitavoj regiji jer obiluju pravom egzoričnom lepotom. Udaljena su svega 10-ak minuta brodićem. Obzirom da je u pitanju malo ostrvo, u Amuljaniju nema noćnog provoda, pa je samim tim idelano za porodična letovanja i za sve one koji vole miran odmor. Centar Amuljanija krase dve male luke između kojih se nalazi gradska plaža koja nije najbolja u mestu. Na izlazu iz mesta ima divnih malih plaža do kojih možete lako stići i pešice. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-amuljani-smestaj-prevoz-autobuski-sopstveni-povoljno-last-minute

letovanje-grcka-amuljani-smestaj-prevoz-autobuski-sopstveni-povoljno-first-minute
200m od plaže
70m od plaže
200m od plaže
200m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024