top image

Letovanje Grčka Hoteli Halkidiki 2024


Leto Grčka Halkidiki 2024 - Hoteli


Letovanje Grčka Hoteli Halkidiki 2024 - Agencija Time Travel je spremila bogatu ponuda hotela na poluostrvu Halkidiki. Ukoliko volite luksuz i centar dešavanja, onda predlažemo da izaberete neki hotel na popularnoj Kasandri - prvom prstu poluostrva. Na drugom prstu - Sitoniji su smešteni hoteli okruženi egzotičnom prirodom. Drugi prst je preporuka svima koji vole zelenilo i bujnu vegetaciju. Treći prst - Atos može da se pohvali luksuznim resortima i veoma čistim tirkiznim morem sa prelepim plažama. Preporuka je svima koji vole mirniji odmor. Pored ponuđenih hotela, na raspolaganju su mnogobrojni hoteli van ove ponude. Detaljne informacije u vezi hotela koji nisu na našoj web stranici, možete dobiti na upit. Kontaktirajte nas i rezervišite svoj omiljeni hotel na Halkidikiju jer vreme je za putovanja.


od 18 EUR po noćenju
do 19 EUR po noćenju
od 22 EUR po noćenju
od 23 EUR po noćenju
od 30 EUR po noćenju
od 31 EUR po noćenju
od 32 EUR po noćenju
od 34 EUR po noćenju
od 46 EUR po noćenju
od 48 EUR po noćenju
od 49 EUR po noćenju
od 50 EUR po noćenju
od 55 EUR po noćenju
od 59 EUR po noćenju
od 65 EUR po noćenju
od 82 EUR po noćenju


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023