top image

Letovanje Grčka Hoteli Tasos 2024


Leto Grčka Hoteli Tasos 2024

Letovanje Grčka Hoteli Tasos 2024 Aranžmani - Tasos je smaragdni biser Egejskog mora. Ovo ostrvo je ujedno i najbliže, pa turisti iz Srbije veoma lako mogu da ga posete. Zbog četinarskih šuma i bujne vegetacije, mnogi ga nazivaju "plutajuća šuma". Pored zelenila i prijatne klime, ovo ostrvo skriva neverovatne plaže i uvale. Agencija Time Travel je spremila veliki broj hotelskog smeštaja na Tasosu. Najpoznatija mesta ovog ostrva su glavni grad Limenas, Limenarija, Potos, Skala Rahoni, Golden Beach, Tripiti i mnoga druga.
LIMENAS
Gradić Limenas (koji se naziva i Tasos) je glavni grad i glavna luka na Tasosu. Nalazi se na severnoj obali ostrva, na mestu drevnog grada Tasosa gde je koncentrisana većina populacije. To je administrativni i trgovački centar ostrva. Limenas je sasvim moderan, ali zadržava i stari tradicionalni aspekt koji privlači većinu posetilaca. Neke od znamenitosti su drevni grad Tasos sa zidovima i drugim ostacima, crkvenim ruševinama i starom lukom. Tu je i veoma zanimljiv muzej u centru grada. Možete se diviti starim crkvama poput one posvećene Svetom Nikoli, kao i manastiru Vatopediou koji se uzdiže u sredini doka i predstavlja simbol Limenasa. U neposrednoj blizini grada nalaze se predivne plaže.
LIMENARIJA
Limenarija je drugi najveći grad na Tasosu i postao je popularno turističko mesto. Prvi stanovnici sela bili su radnici koji su se preselili iz Kastra. Tada se stanovništvo povećalo dolaskom izbeglica iz Male Azije. Duga obala Limenarije ima veliki broj kafića, barova, taverni i restorana. Sama Limenarija ima lepu, dugačku peščanu plažu ali se u neposrednoj blizini nalazi i plaža Tripiti kao i ostaci praistorijskog naselja.
POTOS
Ovo je gradić na jugu ostrva i pravi je izbor za mlađe zbog kafića na obali ali i za porodice jer u samom centru ima i luna park koji posebno raduje mladje članove porodice. Snabdevenost je dobra, na plaži su kafići i taverne a uvek se možete povući dalje od dela s ležaljkama ukoliko želite da uživate u na samom pesku.
Pored ponuđenih hotela, u ponudi imamo još mnogobrojne hotele koje možete da proverite na upit. Na vama je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo naći najbolju ponudu za vas jer vreme je za putovanja. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu. 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024