top image

Letovanje Grčka Aranžmani 2023


Leto Grčka 2023 - Aprtmani i Hoteli

Letovanje Grčka 2023 - Grčka je mediteranska zemlja koja poseduje najlpeša mesta za boravak i odmor na obalama Egejskog i Jonskog mora. Pored kopnenih destinacija, tu je i veliki broj ostrva koja će vas sigurno očarati svojom autetičnom lepotom. Zbog same blizine i pristupačnosti, ovaj mediteranski biser je najomiljenija destinacja naših turista. Miris mora, melodije buzukija, pitko vino, slatko voće, peščane plaže, sunčani dani i zvezdane noći će vam ulepšati odmor i učiniti nezaboravnim. Letovanje Grčka 2023 je spremno za vas. Agencija Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz sve destinacije u Grčkoj, jer vreme je za putovanja.


letovanje-grcka-ponude

 

 

 

 

 

 

 

 


Letovanje Grčka Kasandra 2023


Letovanje Grčka Kasandra 2023 - Kasandra se nalazi na poluostrvu Halkidiki, poznatom kao "tri prsta". Ova lepotica zauzima svoj deo na "prvom prstu" čuvenog Halkidikija. Blizina Soluna i odlična povezanost auto putem, čine ovu destinaciju jednom od najtraženijih kada je u pitanju letovanje. Sastoji se od istočne i zapadne obale, gde su smeštena poznata turistička letovališta. Celo poluostrvo obiluje lepim peščanim plažama i urbanim turističkim mestima u kojima su načičkane vile i hoteli. Istočna strana je urbanija i preporuka je mladima i svima koji vole gužvu i dobar provod, dok je zapadna strana mirnija varijanta i preporuka je porodicama sa decom i mladim bračnim parovima. Na istočnoj obali Kasandre možete doživeti najelpše trenutke zalaska sunca. Pozivamo vas da pogledate našu ponudu i posetite ovu lepoticu Halkidikija. Letovanje Grčka Kasandraje spremno za vas. Time Travel vas vodi u čarobni obilazak Kasandre, jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-kasandra-ponude 

 


Letovanje Grčka Sitonija 2023


Letovanje Grčka Sitonija 2023 - Sitonija predstavlja drugi prst čuvenog poluostrva Halkidiki. U odnosu na Kasandru je sušta suprotnost. Sitonija je kontrast divlje egzotike i urbanog letovanja. Zbog kombinacije borovih šuma, bujnog zelenila i tirkiznog mora, obiluje posebnom autentičnom lepotom. Ima u ponudi mnoštvo destinacija koje su savršene za sve avanuriste koji vole aktivnija letovanja. Isto tako je pogodna i za porodice sa malom decom, zbog sitnog peska i plitkog mora. Može da se phvali sa preko 70 nestvarno lepih plaža i uvala koje su dostupne za obilazak. Agencija Time Travel je spremila za vas mnoštvo vila i aprtmana u ponudi, a isto tako i veliki broj hotela sa ishranom. Letovanje Grčka Sitonija vam je na dohvat ruke. Pozivamo vas da sa agencijom Time Travel doživite jedno nezaboravno i egzotično letovanje na Sitoniji, jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-sitonija-ponude 

 

Letovanje Grčka Atos 2023


Letovanje Grčka Atos 2023 - Atos zauzima treći prst na poluostrvu Halkidiki. Poznat je i autentičan po čuvenoj Svetoj Gori. Pored Svete Gore, veoma je popularan zbog lepih i luksiznh hotela. Pored hotelskog smeštaja, tu su i lepe vile i apartmani koji su takođe dostupni za smeštaj. Plaže su peščane, a more je kristalno i čisto. Preporuka je svima koji žele miran i opuštajući odmor. Atos je omiljena destinacija porodicama sa malom decom. Na ovom poluostrvu se ponosno uzdiže istoimena planina Atos, na visini od preko 2.000 metara. Zbog planinskog vazduha, mesto oblijue jako prijatnom klimom pogotovo u letnjim mesecima kada su najveće vrućine. Najatraktivnija mesta koja posećuju naši turisti su Jerisos, Nea Roda, Ouranopolis i simpatično ostrvce Amuljani. Sa Time Travel agencijom rezervišite Letovanje Grčka Atos i doživite nezaboravno iskustvo...jer vreme je za putovanja.


letovanje-grcka-atos-ponude


 

 


Letovanje Grčka Olimpska Regija 2023


Letovanje Grčka Olimpska Regija 2023 - Olimpska regija se nalazi nedaleko od Soluna i predstavlja jednu od najpopularnijih regija kada je u pitanju letovanje naših turista. Obzirom da se nalazi u podnožju planine Olimp, obiluje veoma prijatnom klimom. Olimpska regija poseduje razuđenu obalu sa peščanim i širokim plažama. Turistima su na raspolaganju popularna letovlišta poput Paralije, Olimpic Beach-a, Leptokarije, Nei Porija, Platamona...Regija je izuzetno popularna kod porodica sa malom decom, zbog postepeog ulaska u more i bogatog sadržaja za najmlađu populaciju. Leovanje Grčka Olimpska Regija je spremo za vas. Time Travel Agencija nudi veliki izbor apartmanskog i hotelskog smeštaja. Pogodnost ovih destinacija u Olimpskoj regiji je odlična povezanost auto putem. Pored bogatog sadržaja, restorana, prodavnica, butika, radnji...iz ove regije možete na razne izlete u okolini, kao što su na primer čuveni Meteori. Pozovite nas i rezervišite svoje nezaboravno letovanje preko Agencije Time Travel, jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-olimpska-regija-ponude
 

 


Letovanje Grčka Solunska Regija 2023


Letovanje Grčka Solunska Regija 2023 - Solunska regija je veoma popularna oblast kada je letovanje u Grčkoj u pitanju. Dva najpoznatija mesta u ovoj regiji koja su pogodna za letovanje su Perea i Agia Triada. Na svega 20-ak kilometara od aerodroma u Solunu. Ova dva mesta su povezana divnim šetalištem uz prelepu peščanu plažu. Do destinacija u Solunskoj regiji se može doći avionom, autobusom a veoma brzo i sopstvenim prevozom. Čistoća i lepota mora u ovom delu je izrazita i poseduje plavu zastavicu. Pored mnogobrojnih apartmana i hotela, tu su i veliki broj kafića, restorana, taverni, prodavnica, diskoteka...Za ljubitelje ozbiljnijeg šopinga tu je Solun. Za svega pola sata kolima možete skoknuti do prelepog Soluna i uživati u kupovini i odličnom provodu. Iz ove regije možete stići do najlepših plaža na poluostrvu Halkidiki, kako na Kasandri, tako i na Sitoniji. Solunska regija je preprouka svima. Mladima je zanimljiva jer je bogata noćnim životom i zabavom, dok je porodicama sa decom pogodna zbog svoje blizine i lepih peščanih plaža na kojima mališani mogu da uživaju. 

letovanje-grcka-solunska-regija-ponude
 

 


Letovanje Grčka Strimonikos 2023


Letovanje Grčka Strimonikos 2023 - obuhvata dobro poznate destinacije poput Stavrosa, Asprovalte i Vrasne. Ono što izdvaja ovu regiju je prijatna klima usled ruže vetrova koji se spuštaju sa obroncima okolnih planina. Bujna vegetacija, peščane plaže i urbana mesta iz godine u godinu privlače veliki broj turista. Popularna letovališta koja se nalaze u ovoj regiji su prepuna sadržaja kako za odrasle, tako i za najmlađu populaciju. Mesta su lepo uređena, sa popločanim šetalištem uz samu obalu mora. U neposrednoj blizini ove regije se nalazi jedan od najlepših gradova Grčke, Kavala. Magistralnim putem, veoma brzo možete da posetite ovaj prelepi gradić. Iz Kavale imate redovne trajekte za Tasos koji se nalazi preko puta. Letovanje Grčka Solunska Regija je vama na dohvat ruke. Time Travel je pripremio mnogo vila u apartmana za vaš smeštaj. Pozovite i rezervišite svoje letovanje, jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-strimonikos-ponude 

 


Letovanje Grčka Ostrva 2023Letovanje Grčka Ostrva 2023
- je spremno za vas. Agencija Time Travel vas vodi u obilazak prelepih grčkih ostrva. Ova čarobna zemlja poseduje oko 3000 ostrva, od kojih je tek nekih 7% naseljeno. Ova ostrva delimo na istočna Egejska ostrva, Jonska ostrva, Kikladi, Dodekanez, Eubeja, Saronska ostrva. Svako ostrvo je posebno lepo na svoj način i svako ostrvo priča neku svoju priču. Nemoguće je uporediti bilo koja dva ostrva jer svako od njih nosi svoju autentičnu lepotu. Od luksuza do egzotične divljine, neverovatnih plaža i uvala, svako ostrvo će vas očarati. Bogati maslinjaci, šareni krovovi kućica u grčkim selima, palme, sitan pesak, manastiri, magarići, pelikani koji šetaju ulicama, galebovi na nebu, pitko vino, buzuki i najlepši zalasci sunca...to je ono što ćete doživeti na grčkim ostrvima. Izaberite svoje ostrvo, kontaktirajte nas i krenite u avanturu jer vreme je za putovanja. Letovanje Grčka Ostrva su spremna za vas i dočekaće vas raširenih ruku. 

letovanje-grcka-ostrva-ponude


2023
2023
Ios
2023
2023
2023
Kos
2023
Krf
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023
2023

 

 


Letovanje Grčka Jonska Regija 2023


Letovanje Grčka Jonska Regija 2023 - Jonsko more je jedno od najleših mora u svetu. Svojom neveovatnom plavo - smaragdnom bojom i prozirnom vodom mami veliki broj turista na mnogim destinacijama. U ovoj regiji imate veliki izbor kako apartmasnkog tako i hotelskog smeštaja. Toplo more, bujna vegetacija i prijatna klima ovoj regiji daje posebnu egzotičnu lepotu. Pored prelepih jonskih ostrva, u pondi su i kopnene destinacije koje su popularne pogotovu kod srpskih turista. Najatraktivnija mesta za letovanje u ovoj regiji su: Parga, Lutraki, Amudia, Pilion, Preveza, Sivota i Vrahos. Na vama je da izaberete destinaciju, a mi ćemo vas odvesti u prelepi obilazak ove Grčke lepotice - Jonske regije. Rezervišite svoje letovanje jer pravo vreme je za putovanja.Letovanje Grčka Jonska Regija je sprmna za vas i vaše avanture. Time Travel je spremio bogatu ponudu za vas jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-jonska-regija-ponude


2023
2023
2023
2023
2023
2023

 

 


Letovanje Grčka Peloponez 2023


Peloponez je arhiv svetske istorije, pažljivo složenih stranica neolita, mikenskog perioda, Sparte, Rimske republike, Otomanskog carstva... Nalazi se na samom jugu Grčke,jedan od simbola Peloponeza svakako je Korintski kanal. Izgrađen je u čast prvih Olimpijskih igara modernog doba, a kada ga posetite, kretaćete se putem kojim su po predanju išli čuveni Spartanci.
Čini ga najjužniji deo kontinentalne Grčke, iako je danas praktično ostrvo posle izgradnje Korintskog kanala 1893. Na dva mesta je povezan sa ostatkom Grčke, prirodnim putem, preko Korintske prevlake i veštački, mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004).
Poluostrvo je u unutrašnjosti planinsko sa duboko usečenim obalama. Najviša planina je Kilini sa najvišim vrhom od 2.376 m. Peloponez ima četiri manja poluostrva okrenuta jugu: Meseniju, Mani, Epidaurus i Argolidu.
Pored peloponeske obale leže dve grupe ostrva: Argo-saronska ostrva, na istoku i Jonska ostrva, na zapadu. Ostrvo Kitera, blizu poluostrva Epidaurus na jugu, smatra se delom Jonskih ostrva.

letovanje-grcka-peloponez2        
2023

 

 


Letovanje Grčka Hotelski Smeštaj 2023


Letovanje Grčka Hotelski Smeštaj 2023 - je spreman za vas. Turistička Agencija Time Travel je spremila veliki izbor hotela u svim regijama širom Grčke. Pored naše ponude sa sajta, nudimo veliki izbor hotelskog smeštaja koje možete da proverite direktno kod nas. Putem mejla, telefona ili chat-a proverite najpovoljniju moguću cenu kao i raspoloživost hotela koji vas zanima. Kontaktirajte nas i obiđite najlepše resorte širo Grčke. Izaberite najbolju ponudu i rezervišite svoje letovanje...jer vreme je za putovanja...Letovanje Grčka Hotelski Smeštaj je spreman za vas i za vaš izbor najboljeg hotela.

letovanje-grcka-hoteli-smestaj-ponudeYuta

Last Minute Ponude

Kursna Lista

General Osiguranje

Poslovni Partneri


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023