top image

Letovanje Grčka Neos Marmaras 2024


Leto Grčka Neos Marmaras 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Neos Marmaras 2024 - Neos Marmaras je veoma poznato turističko letovalište smešteno na Sitoniji. Okrenuto je ka prvom prstu-Kasandri, i zbog samog položaja ovde - možete da doživite jedne od najlepših zalazaka sunca. Mesto je veliko i prepuno svega. Poseduje puno restorana, kafića, barova, prodavnica, butika i mnogo toga. Ima veći broj supermarketa, od kojih je najpopularniji čuveni Lidl koji je smešten baš ovde. Mesto je brdovito i poseduje dosta zelenila i borove šume pa je samim tim jako prijatna klima i u najtoplijem periodu godine. U ponudi su vile i apartmani, kao i hoteli od slabije kategorizacije do onih najluksuznijih. U neposrednoj blizini mesta smešten je i čuveni hotelski kompleks Porto Caras u koji možete otići na devnom nivou i provesti jedan dan uživajući u njegovim sadržajima. Postoje dve plaže u mestu: gradska plaža i Paradiso beach. Gradska plaža je uglavnom urbana i bude poprilično puna u sezoni. Posuta je finim peskom i uža je u tom gradskom delu. Paradiso plaža je šira i peščano je šljunkovita ali je dosta divlja u odnosu na gradsku. Okružena je prirodnim hladom pa samim tim dobija egzotični ambijent. Ovaj divan morski gradić krase dve luke, jedna manja i jedna veća, koje daju gradu posebnu lepotu a naročito u večernjim satima kada sve sija. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu, jer vreme je za putovanja.

neos-marmaras-letovanje-time-travel-3

neos-marmaras-letovanje-time-travel-1

neos-marmaras-letovanje-time-travel-4

neos-marmaras-letovanje-time-travel-5
400m od gradske plaže
200m od plaže
50m od plaže
300m od Paradiso plaže
500m od plaže
Vila u centru
130m od gradske plaže
Lux - 130m od gradske plaže
100m od gradske plaže
300m od gradske plaže
500m od gradske plaže
50m od gradske plaže
50m od gradske plaže
Vila u centru
Na Paradiso plaži
100m od Paradiso plaže
180m od gradske plaže
Na obali
160m od Paradiso plaže
80m od Paradiso plaže
200m od gradske plaže
500m od Paradiso plaže
Povoljna cena
300m od Paradiso plaže
Vila u centru
80m od Paradiso plaže
500m od gradske plaže
130m od Paradiso plaže
Vila u centru
160m od Paradiso plaže
20m od obale
270m od Paradiso plaže
180m od Paradiso plaže
Vila u centru
200m od Paradiso plaže
200m od gradske plaže
30m od gradske plaže
20m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023