top image

Letovanje Španija 2023

Leto Španija 2023

Letovanje Španija 2023 - Zemlja tekile, sombrero šešira i kaktusa. Zaplovite u avanturu i obiđite najlepša mesta koja smo spremili za vaše letovanje. Veliki izbor hotela sa pansionskom uslugom je vama na raspolaganju. Pored peščanih plaža, toplog mora i visokih palmi, uživajte u šetnji dužinom obale. Španija je zemlja koja nudi bogat sadržaj za uživanje. Prepuna je mnogobrojnim restoranima, kafićima i tavernama u njihovom stilu. Ono što je veoma primamljivo turistima su niske cene njihovih usluga. Španija je zemlja naglašene tradicije i bogate kulture, zemlja slikara, pesnika i graditelja, zemlja razvijenog turizma i festivala. Obala Španije, sa svojim kostama, je duga oko 5000 km. Ovoj kraljevini pripadaju i dve grupacije ostrva, a jedna od njih su Balearska ostrva u Sredozemnom moru.
Kad udjete iz Francuske u Španiju, ušli ste u Kataloniju, po mnogo čemu specifičnu pokrajinu ove velike kraljevine!
Katalonija danas znači sunce, plaže, priroda, kuhinja i arhitektura genijalnog Gaudija! Svake godine milioni turista dolazi u ovu regiju, otkrivaju nešto novo i ponovo joj se vraćaju, a dela Gaudija, Dalija, Pikasa imaju svoja „sedišta“ baš u Kataloniji. Sada postaju sve više prioriteti za posete turista.
Obalski pojas Kosta Brava i u nastavku Kosta Maresme pruža se od špansko-francuske granice do ušća reke Ebro u Sredozemno more, u dužini oko 220 km.
Ljoret de Mar je centar regije, njen sinonim, sa plažama u dužini od oko 7 km. Nekada mesto poznato po izgradnji brodova i proizvodnji plute i čipke, a danas je peto najveće letovalište u Španiji po broju kreveta u smeštajnim kapacitetima! U njemu su brojni restorani, butici, prodavnice, noćni klubovi, diskoteke, u centru prelepa crkva iz 16.veka, na promenadi Pomorski muzej, Gradska kuća, a u okolini 2 akvaparka, nekoliko botaničkih bašta… Posebno je lepo boraviti krajem jula, kad meštani slave veliki Letnji festival Sv. Kristine, svetice zaštitnice, a u obližnjem Blanesu se nekoliko dana proslavlja Festival vatrometa, najveći u Evropi!
Ono što je možda i najprivlačnije za sve turiste Kosta Brave je svakako blizina prelepe Barselone, koja je u samom vrhu po broju turista u Evropi! Jedan dan proveden u katalonskoj prestonici je premalo, premalo da se vidi i da se divi samo Gaudijevim delima, a uz njih tu su i zanimljivi kvartovi, objekti, specifični muzeji, atrakcije, promenada uz luku… Mediteranska klima daje poseban pečat gradu, u kom svako može da pronadje nešto za sebe! Nezamislivo je boraviti na Kosta Bravi a ne videti ovaj jedinstven grad i doživeti jedno veče uz Magične raspevane fontane na brdu Monžuik! Ostavlja bez daha sve prisutne, a isto tako ostavlja puno prostora za neku sledeću posetu…
MAJORKA je najveće ostrvo koje pripada Balearima, a na ostvu je Palma de Majorka najveći grad, ujedno i glavni grad cele grupe ostrva, turistički najatraktivniji, sa čuvenom prepoznatljivom katedralom, čiju je unutrašnjost uredjivao Gaudi. Majorka nudi nezaboravan odmor, puno mogućnosti za obilaske ostrva, zavučenih uvala i plaža, a sve počinje u Palmi! Prošetajte istorijskim centrom, divite se gotskim crkvama, elegantnim palatama, slikajte Gotsku tvrdjavu na uzvišenju iznad centra, naručite koktel u nekom od pabova ili restorana u centru grada…Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-spanija-smestaj


Krenite sa nama u uzbudljivu avanturu. Posetite tri neverovatne zemlje...Italiju, Francusku i Španiju. Spremili smo razne programe za vašu nezboravnu kružnu turu. Slikoviti gradovi, rajske plaže, fakultativni izleti. Obećavamo putovanje za pamćenje.
Ljoret de Mar cena od 739€
Ljoret de Mar je slikovito primorsko mesto Španije. Dugačka i peščana plaža, noćni izlasci, romantični restorani i mnogobrojni sadržaji. Uživajte u kupanju i sunčanju kao i romantičnim šetnjama na popločanom šetalištu koje krase visoke palme. U ponudi su hoteli koji pružaju visoku uslugu uz odličan odnos cene i kvalieteta.
Majorka cena od 729€
Egzotično ostrvo Španije ušuškano u Sredozemno more. Uživajte u neverovatnim čarima prirode, tirkiznom moru i mnogobrojnim sadržajima koje ovo mesto pruža. Mesto je preporuka mladima koji uživaju u noćnim izalscima na poznatoj Ibici. U ponudi su avio aranžmani sa velikim brojem hotela različite kategorizacije i usluge.
2023


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023