top image

Letovanje Turska Kušadasi 2024


Leto Turska Kušadasi 2024 - Autobusom i Avionom

Letovanje Turska Kušadasi 2024 - Kušadasi je narazvijenije turističko letovalište Turske u Egejskoj regiji. Veoma je popularno i traženo od strane srpskih turista. Poseduje čak osam neverovatno lepih okolnih plaža od kojih su najpoznatije gradska koja se prostire od gradske luke i marine, Long Beach koja je dugačka čak 18km, Kustur beach dužine oko 3km, i čuvena Ladies beach u samom srcu Kušadasija. Neki delovi plaža su odlično organizovani i pružaju bogat sadržaj kada su u pitanju vodeni sportovi ili sadržaji za decu, dok su neki delovi mirni i opuštajući gde vam je dovoljna knjiga u ruci. U samom mestu postoji i odličan vodeni park koji će oduševiti i vas i vaše najmlađe. Mesto je veliko i dobro organizovano. Predstavlja veći turistički centar koji gostima nudi hotele sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. U odnosu na Antalijsku regiju, ova destinacija je daleko povoljnija. U ponudi su skormni hoteli kategorzacije 2*, pa sve do luksuznih resorta od 5*. U kušadasiju postoje dva tipa hotela, a to su gradski koji su smešteni u samom centru, i u njima uglavnom borave turisti koji vole da budu u centru zbivanja, a do plaže da prošetaju ili se spuste nekim prevoznim sredstvom, i hoteli van centra koji su smešteni uz samu obalu, i u njima borave tursti koji vole da budu bliže obali a da uveče prošetaju do grada. Do Kušadasija se može stići avionom, autobusom ili sopstvenim kolima. Kušadasi je odlično povezan kako vazdušnim tako i drumskim saobraćajem. Poseban osećaj stvara šetnja kaldrmisanim ulicama Kušadasija, u kojima ćete osetiti stari i tradiconalni turski duh. Pored starog grada, Kušadasi poseduje i urbanu zonu u kojoj su smešteni elitni restorani, kafići, diskoteke i razne prodavnice i butici. U Kušadasiju postoji i Antički grad koji je nedalkeo od samog centra grada, i koji je preporuka za obilazak. Pored divnih plaža i bogatog zabavnog sadržaja preporuka je za obilazak i čuveni Antički grad Efes, nekadašnje mesto Artemidinog hrama, jednog od sedam svetskih čuda antičkog sveta. U Efesu ćete imati osećaj kao da je vreme stalo. Visoki stubovi, veliki amtifetatar i elegantne statue će vas očarati i vratiti u neka davna vremena. Sam grad Kušadasi je jako dobro organizovan kada je u pitanju medjulinijski autobuski prevoz, taksi vozila i dolmuši, čuveno tursko prevozno serdstvo. Vrlo brzo i povoljno možete skoknuti sa plaže na plažu, i do raznih delova grada i okoline. Kušadasi će vas očarati u svakom smislu, grad u kojem ćete naći pravo uživanje i spoj odmora i dobrog provoda i zabave. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

kusadasi-putovanje-smestaj-time-travel


letovanje-turska-kusadasi-2

kusadasi-letovanje-time-travel


letovanje-turska-kusadasi   


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024