top image

Zimovanje Bugarska 2024


Skijanje Bugarska 2024 - Hoteli i Apartmani


Zimovanje Bugarska 2024 - Prve komšije su pre 15ak godina dale svoje zimske centre u koncesiju Francuzima i Italijanima. Evopsko iskustvo, sjajna reklama (Alberto Tomba je jedan od promotera Banskog) i dovoljno sredstava, stavili su bugarsku zimsku ponudu na mapu sveta. Izgradivši sjajnu infrakstruturu postali su jedno od omiljenih zimovališta naših turista. Zimski aranžmani Bugarska - Sjajan odnos cene i kvaliteta, blizina, vrsta hrane i pica, smanjeno postojanje jezičke barijere, sjajna hotelska i apartmanska ponuda i uslužni domaćini samo su neke od prednosti kojom su bugarski ski centri preoteli goste domaćim. Bugarska i njene skijaške destinacije u poslednjoj deceniji su toliko porasle po popularnost da se danas s pravom smatraju najekskluzivnijim ski centrima u Istočnoj Evropi. Najpoznatija skijališta nalaze se u jugozapadnom delu zemlje. Na dve planine, Pirinu i Rili, smešteni su Bansko i Borovec koji Vam nude široku lepezu sadržaja. Bugarska je država u jugoistočnoj Evropi koja se graniči sa Grčkom i Turskom na jugu, Srbijom I Makedonijom na zapadu i Rumunijom na Severu. Glavni Grad je Sofija. Jedna je od najstarijih europskih država, osnovana još 681.godine. Bugarsku na najlepši način simbolizuju veličanstvene planine, lepe peščane plaže duž Crnog mora, istorijski poznati stari gradovi, drevni kulturni i verski spomenici, vinogradi i vinarije, izvrsna tradicionalna hrana a pre svega gostoprimljivi i dobri ljudi. Poslednjih godina Bugarska je postala izuzetno poznata po brzom razvoju turizma kako duž obale Crnog mora tako i u već širom Evrope poznatim ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo. U Bugarskoj je izgrađeno 12 ski centara, a svakako su najpoznatiji moderni skijaški centri: Borovec, Bansko i Pamporovo, koji kvalitetom hotela, usluga i skijanja ne zaostaju za evropskim skijalištima, a svakako su značajno jeftinijih cena. Savremeni sistemi staza i ski liftova, široka ponuda novih i luksuznih hotela sa spa centrima, povoljan i kvalitetan apartmasnki smeštaj, prirodne lepote, borove šume, izuzetna planinska klima sa mnogo snega i sunčanih dana, Bugarsku svrstava medju najpopularnije skijaške centre u istočnoj Evropi. Zimovanje u ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo. I ove zime, u bogatoj zimskoj ponudi turističke agencije Odeon World Travel, pronaćićete, za Vas, Vašu porodicu I društvo, povoljne ski paketi i aranžmane. I ove zime ćete sa nama putovati i skijati u nekom od Bugarskih skijališta. Na jugu zemlje nalazi se Pamporovo, skijaška oblast na Rodopskim planinama koja se unapređuje veoma brzo i širi ponudu za ljubitelje zimskih sportova. Time Travel je spremio veliki izbor hotela kada je zomovanje u Bigarskoj u pitanju. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.


2023 / 2024
2023 / 2024
2023 / 2024

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024