top image

Zimovanje Francuska 2023 / 2024


Skijanje Francuska 2023 / 2024 - Apartmani i Hoteli


Zimovanje Francuska 2023 / 2024 - Skijanje u Francuskoj preporučuje se svakom ljubitelju pravog skijanja. Osim velikog broja kvalitetnih skijaških staza i ski liftova, postoji obilje mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Upoznajte šarm gradića u francuskim Alpama koji Vam nude dobru zabavu nakon skijanja, kao i kulturne znamenitosti, a smeštaj potražite u udobno opremljenim apartmanima. Pozovite nas i rezervišite svoje zimovanje na obroncima francuskih planina. Francuska je zemlja puna kontrasta, sa vrlo raznolikim pejzažima i bogatim kulturnim nasleđem. Godišnje je poseti više od 70 miliona turista i kao takva zauzima jedno od vodećih mesta u turizmu. Francuska je poznata po dobrom vinu, fantastičnim skijalištima, bogatom turističkom sadržaju, muzejima, čuvenim svetskim građevinama ali i ukusnoj gastronomiji čiji ukusi su svetski poznati. Francuska predstavlja jedan od najvažnijih skijaških centara u Evropi. Nama najpoznatije su Les 3 Valees (600 km staza), Chamonix (152 km staza), Les 2 Alpes (225 km staza), Alpe d’Huez (250km staza). Najviši vrh Evrope u francuskim Alpima, Mont Blanc (4810mnv) nalazi se na tromeđi Francuske, Italije i Švajcarske. Besprekorno uređene staze, brze žičare, zabava i ugodan odmor su zagarantovani i sve je podređeno sjajnom skijanju. Za neskijaše, u ponudi je niz drugih aktivnosti koji su dostupni u ski centrima poput pešačenja, vožnja elektro bicikla, wellness i spa sadržaji i slično. Skijalište Les 2 Alpes |  Les 2 Alpes je jedno od najviših francuskih i evropskih skijališta. Prostire se na visini od 1250 do 3600 mnv i ima oko 220 km uređenih staza. U sklopu skijališta nalazi se i najveći skijaški glečer u Evropi na skoro 3600 mnv što garantuje skijanje tokom čitave godine. Samo naselje sa smeštajnim kapacitetima je smešteno na 1650 mnv i spada u jedno od popularnijih skijališta u Evropi. Posebno je atraktivno za mlade koji osim skijanja vole i dobru zabavu, te se ovde mogu pronaći ski žurke koje počinju od 15h u toku dana. U ponudi samog naselja nalazi se veliki broj restorana, barova, a samo mesto povezuju 3 linije gradskog prevoza. Upravo ovde se nalazi najteža crna staza u Evropi – Grand Colouire koja počinje na oko 2800mnv i spušta se na 2400 mnv. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja. 


2023 / 2024


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023