top image

Zimovanje Srbija 2023 / 2024


Skijanje Srbija 2023 / 2024- Hoteli i Apartmani


Zimovanje Srbija 2023 / 2024 - Naša prelepa Srbija koja je bogata banjama, prelepim etno selima i divnim jezerima koje možete da obiđete u letnjim mesecima, isto tako pruža nezaboravne trenutke u zimskom periodu godine. Srbija krije neke od najlepših ušuškanih kutaka u kojima možete osetiti pravu zimsku magiju. Ukoliko želite da priredite sebi i svojim dragim ljudima nešto drugačiju zimu, onda je putovanje najbolje rešenje. Otkrijte koja su to najbolja mesta za zimovanje u Srbiji, kao i kako da pronađete adekvatan smeštaj na istim.
Nema sumnje da planine u Srbiji zimovanje čine autentičnim iskustvom, bilo da skijate ili jednostavno uživate u predivnim zimskim pejzažima koje krasi debeo snežni prekrivač. Nudimo smeštaj na najpoznatijim planinama naše zemlje. To su čuveni Zlatibor, Kopaonik i Stara Planina. Zlatibor je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Postalaje pravi turistički centar i popularna je destinacija tokom čitave sezone. Poznata je i po veoma bogatoj i ukusnoj hrani. Ovde ćete probati najfiniji kajmak, čuvenu komplet lepinju i najukusnije suhomesnate proizvode. Do Zlatibora možete doći svojim kolima ili autobuskim prevozom. U ponudi je hotelski i apartmanski smeštaj. Pored skijanja i uživanja na snegu, na ovoj planini ćete se sigurno odlično provesti. Poznat je po dobrim žurkama, kafanama, kafićima i klubovima u kojim često gostoju najpoznatiji pevači. Kopaonik predstavlja najveće i najpopularnije skijalište u našoj zemlji. Kopaonik je savršena destinacija za ljubitelje skijanja, sankanja, snowbordinga i ostalih aktivnosti na snegu. U ponudi su većim delom hoteli, ali i apartmsnki smeštaj. Na ovoj planini imate dosta sadržaja i sigurno ćete se dobro provesti i uživati. Stara Planina predstavlja skorašnji otkriveni biser Srbije. Nedavno je postala veoma tražena destinacija kada je zimovanje u pitanju. Ova planina je namenjena svima koji žele miran odmor. Stara Planina je poznata po domaćoj hrani i lekovitim biljkama, pa samim tim ovde možete da probate najukusnije specijalitete i uživate u jedinstvenim domaćim čajevima. Babin Zub predstavlja centar skijanja i smeštaj u udbnom kompleksu.  Na pomenutim destinacijama ćete sigurno uživati u dugim šetnjama u snegu, kao i skijanju na uređenim ski stazama. Bićete smešteni u udobne i tople hotelske sobe u kojima ćete uživati uz šolju toplog čaja. Pozovite nas i rezervišite svoj aranžman jer vreme je za putovanja. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.


2023 / 2024
2023 / 2024
2023 / 2024


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023