Dobar provod u BugarskojDobar provod u Bugarskoj


Bugarska je jako popularna turistička destinacija kod mlađih putnika. Najpoznatije I najpopularnije letovalište u Bugarskoj je definitvno Sunčev Breg. Ovo letovalište nudi bogat sadržaj mladima, dobru zabavu preko dana I odličan provod u toku noći.
Sunčev Breg – Nalazi se u južnom delu Bugarske uz samu obalu Crnog mora. Predstavlja najveće I najpoznatije turističko letovalište ove zemlje, a najviše je popularno I traženo kod mladih koji žele dobar provod I zabavu. Usluga smeštaja je raznolika. Postoje I luksuzni hoteli I resorti sa bogatim ekskluzivnim sadržajima, a takođe na raspolaganju je I apartmanski smeštaj, kao I jeftiniji gradski hoteli u kojima možete da letujete povoljnije. Cene u Bugarskoj su jako pristupačne, pa je samim tim ovo mesto primamljivo za mlade koji su željni dobrog provoda I zabave, po ne tako skupim cenama. Ovo mesto krasi prelepa peščana plaža boje zlata. Na njoj se nalaze mnogi kafići, barovi I restorani, gde možete da uživate I dobro se zabavite. Posebni barovi na plaži organizuju I dnevne žurke sa muzikom u toku celog dana, u kojima možete uz sunce I ritam odlične muzike da ispijate omiljene koktele sa ledom. Pored brojnih beach barova I kafića na plaži, mladi mogu da se zabave I uz razne sadržaje na vodi: uzbudljiva vožnja bananom, surfovanje, vožnja pedolina I ostalo. Tu je I aqua park za ljubitelje adrenalinskih vožnji niz tobogane I razni drugi vodeni sadržaji. Kako preko dana, tako I uveče ovaj grad nudi bogat izbor kada je u pitanju noćni život. U Sunčevom Bregu postoji veliki broj klubova, diskoteka I noćnih barova. Muzika je prilagođena svima, I bukvalno svako može naći mesto za izlazak po standardima ukusa. Postoje razne tematske večeri, kao što su pena party, rock veče, karaoke, žurke sa DJ izvođačima, diskoteke sa animacijom I plesnim igračicama. Cene pića su malo skuplje u odnosu na prodavnice I markete, ali veći deo klubova I diskoteka organizuje takozvane “Happy hour” promocije, gde su niže cene pića, ili za cenu jednog pića dobijate dva. Najpoznatija mesta za noćni provod u Sunčevom Bregu su: Dance Club Lazur, Sunny Beach Takeover Events, Condor Bar 94, Eco Bar By Michael, Amigo Bar, Bedroom Beach Club, Mexo Bar, Cabana Beach Bar, Bubbles Bar, Cacao Beach Club, Disco Orange, Die Party Hutte, Vallhala Party Bar, Bar and Owl, RoomM2 I mnogi drugi.
Ukoliko ste spremni da se provedete nezapamćeno dobro, po pristupačnim cenama, da uživate u suncu I dobroj muzici na plaži uz cirkanje koktela, a uveče plešete do zore u nekoj od vrhunskih diskoteka I klubova, onda je Sunčev Breg prava destinacija za vas!

 

Teme

 

Srodne Objave

 • Jun 06 2024
  Pet jednostavnih recepta grčke salate Blog

  Pet jednostavnih recepta grčke salate

  Pet jednostavnih recepta grčke salate Grčka je jedna mediteranska zemlja. Njeno područje predstavlja čitavo bogatstvo...

 • Jan 16 2024
  Zejtinlik - njegova kratka priča Blog

  Zejtinlik - njegova kratka priča

  Zejtinlik - njegova kratka priča Veliki broj turista odlazi u Solun sa namerom da poseti Srpsko vojničko groblje...

 • Jan 16 2024
  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko

  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko

  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko Bansko je poznati turistički centar u Bugarskoj. Veliki broj ljudi iz naše...

 • Sep 07 2023
  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine

  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine

  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine   Ostrvo Lefkada je jedno od najlepših i...

 

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024