top image

Poklonička putovanja Srbija 2024


Hodočašća u Srbiji 2024


Poklonička putovanja Srbija 2024 - Zašto idemo na hodočašće?
Jedan od najvažnijih razloga za hodanje na hodočašću i gledanje mesta duhovnog značaja je upoznavanje sa drugim svetim ljudima koji prate duhovni put i vide kako oni žive. Ovo je naročito slučaj sa svecima i mudracima koji nam mogu pomoći davanjem njihove asocijacije i dijeljenja njihovog duhovnog znanja i ostvarenja. Ovo je od izuzetnog značaja za nas kako bismo uskladili naše živote na sličan način, tako da možemo i duhovni napredak. Takođe, studiranjem na takvim duhovno živahnim svetim mestima, čak i za kratke vremenske periode ili kupanjem u duhovno snažnim rijekama, takva iskustva će nas pročistiti i oživiti i dublje razumjeti kako živjeti duhovni način života. Putovanje ovako može nam dati večni utisak koji će nas inspirisati godinama koje dolaze, možda čak i do kraja života. Takva prilika se možda ne dešava često, čak i nakon mnogo života, tako da ako takva mogućnost dođe u naše živote, treba da je ozbiljno iskoristimo. Spremili smo divna putovanja za Vas koja oplemenjuju dušu.  Romanje i svrha života Kada putujete u skladu sa Božanskim, nije malo verovatno da ćete doživeti spontanu pomoć od drugih kada vam je to potrebno. To se meni dogodilo na mnogo načina i mnogo puta. U takvom stanju svesti , naizgled prepreke će brzo nestati. Međutim, možda su tu i drugi izazovi da testiramo našu iskrenost, ali obično nije ništa tako sjajno što nas sprečava da postignemo svoj cilj, osim ako nemamo neku ozbiljnu karmu.
To je božanska uputstva koja nam pomaže u našoj misiji i priprema nas za viši i viši nivo duhovne percepcije. Percipiranje ove pomoći je još jedan oblik doživljavanja Božanskog i duhovnog napretka koji mi stvaramo. Prema istorijskom poreklu reč “palomnik” (hodočasnik) je izvedena od latinske reči palma “palma” i označava “nosioca palmi”, ili drugim rečima govoreći, putnika ka Grobu Gospodnjem, noseći svojim stranstvovanjem palminu grančicu, kao uspomenu na one palmine grančice kojima je narod dočekivao Gospoda pri ulasku u Jerusalim [28]. Hodoćašće “palomničestvo” se u svakidašnjem narodnom govoru često zamenjivalo drugom razumljivijom rečju - “bogomoljstvo”.
Cilj hodočašća ima više značenja kada shvatimo svrhu života. Život je namenjen oslobađanju od volana samsare , što znači kontinuirani ciklus rođenja i smrti. Radi stvaranja duhovnog napretka i percepcije našeg pravog identiteta. Time Travel vas vodi na nezaborvna putovanja na kojima ćete osetiti toplinu i blagoslov svoje duše. 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024