top image

Letovanje Egipat 2022

Leto Egipat 2022

Letovanje Egipat je veoma populrana turistička zemlja koja godinama mami turiste iz celog sveta. Prelepi biser Afrike kojeg krasi Crveno more, glamurozni hoteli i rajske plaže pružiće vam sigurno nezaboravne doživljaje. U Egiptu ćete doživeti najbolji ugođaj u prostaranim hotelima, savršanu uslugu, bogat sadržaj i uživanje u rasjkim plažama okruženim palmama. Pored toga, Egipat vam pruža krstarenje do rajskog ostrva, vožnju kvadovima kroz pustinju, ronjenje u šarenolikom podzemnom svetu, krstarenje čuvenom rekom Nil, obilazak jedinstvenog beduinskog sela i susret sa njihovom nesvakidašnjom kulturom, spektakularnu posetu doline Kraljeva i obilazak čuvenih piramida i veličanstvenog Kaira. U Egiptu voda nije za piće, ali ćete u svim hotelima dobiti flaširau vodu. Vremenska zona je ista kao u Srbiji. Valuta je egipatska funta, ali je plaćanje izvodljivo i u dolarima i u evrima. Najpopularnija destinacija i najomiljenija kod turista je čuvena Hurgada.

           letovanje-egipat-hoteli   letovanje-egipat-hoteli     

letovanje-egipat-hoteli  letovanje-egipat-hoteli  letovanje-egipat-hoteli  letovanje-egipat-hoteli

Hurgada
Sharm el Sheik

Last Minute PonudeKursna Lista


General Osiguranje


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2022