top image

Letovanje Grčka Nea Vrasna 2024


Leto Grčka Nea Vrasna 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Nea Vrasna 2024 - Između dve poznate turističke destinacije, Asprovalte i Stavrosa, prostire se prelepi biser Egejskog mora čuvena Nea Vrasna. Nea Vrasna pripada regiji Strimonikos i od Soluna je udaljeno oko 70km. Ono što definitivno krasi ovo mesto je veoma dugačka i peščana plaža koja se prostire dužinom od 7km. Plaža je obeležena plavom zastavicom i važi za jednu od najlepših u ovoj regiji. Ono što je autentično za ovo mesto je raspored apartamnskog i hotelskog smeštaja, kao restorana, kafića, taverni i ostalog sadržaja. U Nea Vrasni je sve lepo raspoređeno i uredno sa simetričnim ulicama koje su čiste, lepo uređene i okružene palmama i cvećem. Mesto je preporuka porodicama sa malom decom zbog prelepe plaže, plitkog i toplog mora i raznog sadržaja za decu. Mesto sadrži nekoliko većih supermarketa, od kojih je jedan najomiljenijih, a to je Lidl. Nea Vrasna ima široko popločano šetalište dužinom obale koje je spojeno sa jednom od najatraktinijih destinacija Grčke Asprovaltom. Ovo je odličan izbor za one koji vole biti smešteni u mirnom mestu, a ukoliko se užele gužve i dobrog provoda na samo 20-ak minuta lagane šetenje stižu u veće mesto, u čuvenu Asprovaltu..
Korisne informacije: Cene hrane i pića, marketi:
Kao što smo već ranije naveli, u ovom letovalištu je sve znatno povoljnije, počev od osnovnih namirnica po marketima, zatim brze hrane, obroka i pića po restoranima pa sve do smeštaja. U blizini postoji Lidl ako se odlučite za neku veću kupovinu prvih dana letovanja, mada cene u lokalnim radnjama nisu ništa više. Za giros je potrebno izdvojiti oko 2e, kafu isto toliko, pivo i negazirana pića oko 2e-3e, prosečan obrok u restoranu 5e-8e, itd…Za sveže voće i povrće je najbolje da iskoristite pijačni dan koji se ovde uvek održava jednom nedeljno i to ponedeljkom. Sadržaj letovališta, kafići i restorani. Dakle, već je svima jasno da ovo nije mesto za ljubitelje burnog noćnog života. Iako površinski malo, ovo letovalište može da ponudi sve što je potrebno jednom turisti i najizbirljiviji će pronaći neki kutak po svom ukusu. Postoji mnoštvo restorana, taverni u kojima možete uživati u tadicionalnim grčkim večerima, fensi kafića, prodavnica, butika, apoteka, radnji sa nakitom i suvenirima…Tokom večernjih šetnji dugačkim šetalištem, turistima je najomiljeniji odlazak do susedne Asprovalte. Tu vas takođe očekuje bogat i zanimljiv sadržaj kako za mlađe, tako i za starije posetioce. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

nea-vrasna-plaza1

nea-vrasna-plaza2


140m od plaže
250m od plaže
80m od plaže
180m od plaže
130m od plaže
80m od plaže
10m od plaže
150m od plaže
70m od plaže
200m od plaže
200m od plaže
160m od plaže
350m od plaže
100m od plaže
20m od plaže
70m od plaže
230m od plaže
250m od plaže
70m od plaže
Vila sa bazenom - lux
Na plaži
Na plaži
100m od plaže
30m od plaže
150m od plaže
40m od plaže
40m od plaže
40m od plaže
150m od plaže
230m od plaže
12 noći
150m od plaže
40m od plaže
20m od plaže
250m od plaže
250m od plaže
12 noći
70m od plaže - preporuka
90m od plaže
100m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024