top image

Letovanje Grčka Siviri 2024


Leto Grčka Siviri 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Siviri 2024 - Siviri je slatko mediteransko mestašce na obodu prvog prsta Kasandre, poznatog poluostrva Halkidiki. Plaža u ovom mestu je uska ali veoma dugačka. Većim delom je posuta sitnim peskom, dok je u ostalim delovima krupniji pesak, sitan šljunak .Veći deo plaže je poseduje tuševe koji su turistima na raspolaganju. Ulazak u more je postepen a morsko dno je posuto najfinijim sitnim peskom. Siviri poseduje radnje, prodavnice, restorane i puno ostalog sadržaja, a posebno je moznato i popularno po ribolosvtvu, pa samim tim turisti mogu da užiaju u raznim ribljim specijalitetima. Takođe, poseduje i dva vrhunska riblja restorana u kojima je uvek na meniju sveža tek ulovljena riba. U ponudi su apartmani i vile, a isto tako i hotelski smeštaj. Ovo mesto je savršeno za one koji uživaju u zalasku sunca sa čašom dobrog domaćeg grčkog vina u ruci. Preporuka je osobama koji vole isključivo miran odmor i pogodno za boravak poridica sa malom decom. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-siviri1


letovanje-grcka-siviri4

letovanje-grcka-siviri3


letovanje-grcka-siviri5
500m od plaže
100m od plaže
120m od plaže - preporuka


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023