top image

Letovanje Grčka Toroni 2024


Leto Grčka Toroni 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Toroni 2024 - Toroni je sasvim malo mesto na jugu Sitonije. U većini slučajeva biraju ga porodice sa decom, potom stariji ljudi i uopšte oni koji žele odmor u pravom smislu te reči. Ne stvaraju se prevelike gužve, nema previše saobraćaja, nema buke tokom noći jer nije razvijen ni noćni život. Akcenat je zaista samo na prelepom moru i opuštanju. Nekima je ovo velika prednost, a drugima mana, zato su i komentari vezani za ovo letovalište prilično raznovrsni. Iako za ovaj prst Halkidikija važi da je jedna od prestonica aktivnog odmora i da je na Sitoniju najbolje doći automobilom kako bi poluostrvo moglo da se istražuje, iz komentara u našoj Facebook grupi Grčka Info se stiče utisak da je Toroni jedno od retkih mesta gde turisti često ne dolaze sa tom namerom. Za one koji ipak žele da obilaze, Toroni može biti dobra baza za upoznavanje istočne i zapadne obale Sitonije. Toroni nema većih marketa za snabdevanje, ali turisti koji su bili kažu da su postojeće radnje dovoljno opremljene i da se u njima može naći sve potrebno. U nedostatku pijace - prethodnih godina je postojao kamion koji se vozio kroz Toroni i sa koga se moglo kupiti sveže voće i povrće. U Toroniju postoji pešačka staza uz plažu, a svi sadržaji su skoncentrisani u tom prvom pojasu do mora: nekoliko restorana i radnji, pekara, dečji luna-park i mnogo taverni uz obalu za nezaboravne večeri sa najlepšim pogledom. Vrlo je važno poneti sa sobom preparate protiv ujeda komaraca koji se, zbog proizvodnje meda na Sitoniji ne zaprašuju. Pritom, kroz sredinu mesta se proteže potok oko koga se komarci dodatno skupljaju.. Ima divnu dugačku plažu posutu najfinijim peskom i važi za jednu od najlepših na Sitoniji. Plaža u Toroniju je ponosni nosilac plave zastavice, i ono što je najvažnije nikada nije gužva obzirom da je par klimoetara dugačka. Gradić je jako mali i ima svega par taverni i prodavničica za snabdevanje. Poseduje vile apartmane i hotele koji su na raspolaganju turistima. Savršen je za porodice sa malom decom, obzirom da plažu krase par dečijih igrališta koja su pravi raj za najmalđu populaciju. Toroni je svakako dobra baza i preporuka je ljudima koji planiraju na odmor svojim kolima, jer je savršena polazna tačka za obilaske okolnih plaža i većih poznatih turističkih mesta. Od Toronija je čuveni Sarti udaljen svega pola sata vožnje, dok je Neos Marmaras svega 20-ak kilometara. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-toroni

letovanje-grcka-toroni2
40m od plaže
40m od plaže
Na plaži
Na plaži - sa bazenom
Na plaži
Na plaži
280m od plaže
40m od plaže
20m od plaže
Na plaži
120m od plaže
40m od obale

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024