top image

Letovanje Grčka Polihrono 2024


Leto Grčka Polihrono 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Polihrono 2024 - Polihrono je simpatično mesto smešteno na prvom prstu Halkidikija, ušuškano negde na sredini Kasandre. Gradić je prvenstveno namenjen porodicama sa malom decom i osobama koji vole miran odmor. Ima puno sadržaja za najmlađu populaciju, igrališta i ostale animacije. Polihrono svojim turistima nudi bezbroj restorana, prodavnica, suvernica, apoteka, ampbulanta...Uz samo šetalište pored obale mora možete uživati u lepom pogledu na horizont i zalasku sunca. Plaža u Polihronu je peskovita a more kristalno čisto i bez talasa sa dugim plićakom, što je samim tim i savršeno za decu. Na svega par kilometara od Polihrona nalaze se poznata turistička letovališta poput Haniotija, Pefkohorija, Kalitee...Do ove destinacije možete doći svojim kolima ili našim organozovanim autobuskim prevozom. U Polihronu se nalazi prelepa crkva. Mesto je u sezoni prepuno turista. U Polihronu možete probati najbolji giros po kojem je Grčka poznata. Sunčani dani, toplo more i prijatne noći čine ovo mesto savršenim za vaš odmor. U Polihronu postoji deo plaže koji je namenjen za turiste koji više vole slobodnu zonu. Takođe postoji i deo plaže na kojoj se nalaze suncobrani i ležaljke. Uz konzumaciju jednog pića možete boravti ceo dan i imati svoje mesto pod suncobranom. Polihrono prvenstveno turistima nudi veliki broj Vila i Apartmana. Veći deo apartmanskog smeštaja se nalazi u blizini mora. Od Soluna je udaljen svega 100km. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja. U Polihronu ćete sigurno doživeti nezaboravne trenutke. Uverite se i sami zašto je Polihrono jedna od najtraženijih destinacija na poluostrvu Halkidiki.

letovanje-grcka-polihrono3

letovanje-grcka-polihrono4
250m od plaže
300m od plaže
500m od plaže
300m od plaže
20m od plaže
40m od plaže
150m od plaže
120m od plaže
170m od plaže
140m od plaže
400m od plaže
280m od plaže
Vila sa bazenom
Na plaži
Vila sa bazenom
Na plaži
60m od plaže
Na plaži - sa bazenom
Vila sa bazenom - preporuka
20m od plaže
25m od plaže
30m od plaže
10m od plaže
100m od plaže
Na plaži
15m od plaže
20m od plaže
50m od plaže
20m od plaže
Vila sa bazenom - povoljna cena
Vila sa bazenom
100m od plaže
130m od plaže
70m od plaže
80m od plaže
20m od plaže
12 noći
20m od plaže
30m od plaže - sa bazenom
Povoljna cena
70m od plaže
160m od plaže
160m od plaže
12 noći
12 noći
80m od plaže
100m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023