Terme Laško – Pivski wellness Slovenija

Terme Laško – pivski wellness

 

Svi ljubitelji piva željno iščekuju poznati festival piva u Nemačkoj, Oktobarfest. Svakako ne morate čekati ovaj događaj koji se dešava jednom u toku godine, vrlo lako možete da se prepustite čarima vašeg omiljenog pića u Sloveniji. U termama Laško možete da se prepustite ukusima piva i ujedno uživate u spa tretmanima. U raznim saunama u termama Laško možete svom telu priuštiti pravi detoks, a u bazenima sa termalnom vodom da opustite celo telo. U ovim termama imate unutrašnje i spoljašnje bazene u kojima j temperatura vode 32C.  Čitav kompleks  je moderno dizajniran, i pokriven je staklenom kupolom kroz koju se pruža pogled na prelepu okolnu prirodu. Preko puta terma Laško je poznata pivara Laško, pa je samim tim gostima na raspolagnju i pivski wellness tretman.

Zašto je pivski wellness dobar izbor?

Nedavna istraživanja su pokazala da supstance i sastojci koje sadrži mladi pivski kvasac imaju značajan uticaj na kožu, oporavljaju oštećenje na koži i uklanjaju sve vrste akni. Ova moćna supstanca oporavlja sva oštećenja na koži i to u vrlo kratkom roku, najkasnije 3-4 dana. Kao što je i poznato da je hmelj jedan od sastojaka piva, naučnici su ustanovili da se upravo u hmelju nalaze molekuli koji su odlični antioksidanti i imaju antikancerogena dejstva na organizam, mnogo više od ostalih antioksidanata poput zelenog čaja i soje. Dobro poznato je da je pivo bogato i vitaminom B, koji pospešuje sam kvalitet kože i čini je glatkom i mekom. Ovaj wellness obuhvata masažu celog tela pivom. Tretman može da obuhvata i samo lice ili leđa. Iz piva se uzimaju korisne materije vrhunskog kvaliteta koje se dobijaju samom proizvodnjom piva. Teraputi u ovim termama, pivski wellness prilagođavaju pojedinačno i u zavisnoti od tipa kože. Neki tretmani dubinski čiste kožu, drugi je hrane, neki tretmani su za mlađu, a neki za stariju kožu. Svaki sastojak u pivu ima posebne uticaje. Žitarice-obnavljaju kožu, Hmelj-pospešuje vitalnost kože, ekstrati Islandske mahovine i crnog sleza-štiti kožu od iritacije i upale,ekstrat ehinace-brine se za obnovu epidermisa, ulja-visokog kvaliteta, prirodni su izvor moega 3, omega 6 i omega 9 kiselina koje pozitivno utiču na vitalnost i samu strukturu kože, a i bogat su izvor nezasićenih masnih kiselina, lecitina i biljnih hormona.

Takođe i sama konzumacija piva, u umerenim količinama ima delotvorna dejstva na čitav organizam. Pivo u svom sastavu sadrži vitamin B, magnezijum, hmelj, kalijum, gvožđe i cink. Ovaj napitak sprečava pojavu kamena u bubregu, i na čitavo telo deluje umirujuće i opuštajuće.

Ukoliko niste znali za ovo lekovito dejstvo, koje sadrži vaše omiljeno piće, sada znate gde ćete ići na odmor i uživanje u vašem omiljenom piću, koje će vas preporoditi.

 

Teme

 

Srodne Objave

 • Jan 16 2024
  Zejtinlik - njegova kratka priča Blog

  Zejtinlik - njegova kratka priča

  Zejtinlik - njegova kratka priča Veliki broj turista odlazi u Solun sa namerom da poseti Srpsko vojničko groblje...

 • Jan 16 2024
  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko

  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko

  Top 10 hotela u planinskom centru Bansko Bansko je poznati turistički centar u Bugarskoj. Veliki broj ljudi iz naše...

 • Sep 07 2023
  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine

  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine

  Rajska mesta na Lefkadi idelana za prosidbu lepše polovine   Ostrvo Lefkada je jedno od najlepših i...

 • Apr 19 2023
  Najlepše atrakcije autentične Barselone - Španija

  Najlepše atrakcije autentične Barselone

  Najlepše atrakcije autentične Barselone Barselona je poznati urbani grad Španije. Ona je simbol najveće...

 

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024