top image

Letovanje Grčka Sarti 2024


Leto Grčka Sarti 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Sarti 2024 - Sarti je jedno prelepo nekadašnje selo, a sadašnje pravo turističko mesto, ušuškano uz samu obalu Sitonije sa pogledom na elegantnu lepoticu Atos-treći prst polusotrva Halkidiki. Ovaj gradić je idealan za sve i pruža neverovatne pogodsnoti zbog samog sadržaja i svoje idelane lokacije. Sarti je dobio ime po svom kralju Sartiosu. Na kraju V veka p.n.e. Sarti postaje jedan od 32 najvažnija naselja Halkidikija. Čak i antički pisac Herodot navodi Sarti kao mesto kroz koje je prošao persijski car Kserks, Darijev sin, tokom persijskog vojnog pohoda na grčke gradove u V veku pre Hrista.. Sarti je prijatno otkriće za sve koji nemaju dovoljno informacija o ovom dragulju Halkidikija. Plaža u Sartiju se ubraja u jednu od najboljih i istovremeno jednu od najvećih plaža Sitonije (svake godine je krasi plava zastavica za čistoću morske vode i plaže). Prostire se na površini od 3 km. Razlog zašto Sarti smatraju jednim od najtraženijih i najkvalitetnijih destinacija Severne Grčke leži u njegovoj poziciji i blizini velikog broja prelepih plaža Sitonije, a i šire. Svojim posetiocima nudi uživanja za jedan nezaboravan i prijatan boravak. Sa impozantnim pogledom na Svetu Goru, vrh Atos i jedinstvenim rasponom boja stvara sliku koju nikada nećete zaboraviti. Sarti se Sastoji od starog i novog dela, od kojih je svaki poseban i lep na svoj način. U starom delu je smeštan mali ali prelepi trg koji je načičkan radnjicama, restoranima, klupicama za sedenje i uživanje. Iz starog trga se račvaju male uličice koje su prepune svega. Grad je jako živ i u njemu možete pronaći puno radnji suvenira, butika, restorana sa raznim izborom jela i još puno toga. Od starog pa sve do novog dela Sartija postoji šetalište uz samo more, dugo oko 4km. U novom delu su prvenstveno smeštene vile i apartmani za izdavanje i nema puno sadržaja kao u starom delu. Plaža u Sartiju je posuta najfinijim zlatnim peskom, široka je i u većm delu poseduje ležaljke i sucobrane koje turisti mogu da koriste uz konzumaciju pića iz obližnjih kafića i beach barova. U starom delu grada je veća dubina i nema postepenog ulaska u more, dok je u novom delu dugačak plićak i samim tim pogodniji za boravak dece. Zbog morskih struja sa Atosa, specifičan je vetar u samom mestu, koji u letnjim tempraturama zaista prija prilikom boravka na plaži. Sarti je odlična baza za obilazak neverovatnih plaži koje se nalaze u blizini mesta, pa je idealan za avanturiste koji dolaze ovde svojim kolima, a opet postoji mogućnost iznajmljivanja vozila, skutera i kvadova u samom Sartiju. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-sarti-smestaj-apartmani-prevoz-autobuski-sopstveni-povoljno-aranzmani


letovanje-grcka-sarti1

letovanje-grcka-sarti2


letovanje-grcka-sarti3


120m od plaže - Sarti beach
70m od plaže - Sarti beach
50m od plaže - stari deo
270m od plaže - stari deo
80m od plaže - stari deo
80m od plaže - novi deo
50m od plaže - stari deo
190m od plaže
70m od plaže - stari deo
Hotel sa bazenom
100m od plaže - novi deo
150m od plaže - stari deo
30m od plaže - star deo
50m od plaže - novi deo
200m od plaže - novi deo
50m od plaže - stari deo
10m od plaže - novi deo
80m od plaže - stari deo
150m od plaže - stari deo
180m od plaže - stari deo
80m od plaže - stari deo
180m od plaže - stari deo
150m od plaže - Sarti beach
40m od plaže - novi deo
50m od plaže - novi deo
50m od plaže - stari deo
50m od plaže - novi deo
Na plaži - novi deo
Vila sa bazenom
Na plaži - stari deo
80m od plaže - stari deo
130m od plaže - stari deo
50m od plaže - stari deo
Vila sa bazenom
80m od plaže - stari deo
70m od plaže - stari deo
Na obali - stari deo
Vila sa bazenom
Vila sa bazenom
Na plaži - novi deo
80m od plaže - stari deo
80m od plaže - novi deo
90m od plaže - stari deo
Vila sa bazenom - lux
70m od plaže - stari deo
20m od plaže - novi deo
140m od plaže - stari deo
30m od plaže - novi deo
60m od plaže - novi deo
120m od plaže - stari deo

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024