top image

Letovanje Turska 2024

Leto Turska 2024 - Hoteli

Letovanje Turska 2024 - Turska - zemlja dobre hrane, luksuza i odličnog provoda. Agencija Time Travel je spremila za vas veliki broj hotela širom Turske. Ova destinacija je iz godine u godinu sve više popularna kada je u pitanju letovanje. U našoj ponudi su dve regije, Antalijska i Egejska regija. Antalijska regija izlazi na Mramorno more i najpopularnije destinacije su: Antalija-glavni grad, Alanja-savršena za mlade, Kemer-prava destinacija za odmor, Belek-luksuzna destinacija, Side-najlepše plaže. Egejska regija izlazi na Egejsko more i u njoj možete da letujete u dobro poznatim destinacijama poput Kušadasija-povoljna destinacija, Sarimsaklija-prelepe plaže, Marmarisa-puno zelenila i Bodruma-luksuzna destinacija. Do destinacija koje se nalaze u Egejskoj regiji je moguće doći autobusom ili sopstvenim prevozom, a svakako su u ponudi i direktni čarter letovi do lokalnih aerodroma sa organizovanim transferom. Do Antalijske regije je moguće doći isključivo avionom. U ponudi je veliki broj hotelskog smeštaja i najlukuznijih resorta. Hoteli u Turskoj se svrstavju u najbolje i najkvalitetnije hotele u čitavom svetu. Postoje hoteli koji su smešteni u gradu i oni su uglavnom manji i nemaju toliko sadržaja jer je centar na dohvat ruke. Dok su ozbiljni kompleksi i resorti smešteni van centra mesta i obuhvataju velike površine.  Pored sadržaja i usluge koju nude, poznati su i po izuzetnoj i ukusnoj hrani. Po mnogima je najbolja hrana upravo u Turskoj, pa je samim tim i jedna od omiljenih destinacija turista. U Turskoj pored  sunčanja i kupanja možete obaviti izuzetan šoping. Čitava regija je prepuna radnji, prodavnica, bazara, tržnih centara i otvorenih pijaca. U Turskoj možete naći zanimljive začine, čajeve i najkvalitetniji pamuk. Takođe, poznati su po koži i krznu, pa ženski deo populacije neće ostati ravnodušan kada su u pitanju bunde, torbe, cipele i kaiševi. Turska je poznata i po dobroj zabavi i odličnom provodu. Kako je preporuka za porodice sa decom, tako i mladi mogu naći dobru zabavu. Pored hotela koji se nalaze na sajtu, nudimo i veliki broj hotela na upit. Putem mejla, chat-a ili telefonom, možete proveriti raspoloživost i najpovoljniju moguću cenu za hotel koji vas zanima. Pozovite nas i rezervišite svoje letovanje jer vreme je za putovanja...

letovanje-turska-hoteli-avionom-alanja-kemer-belek-antalija-bodrum-marmaris-kusadasi-first-minute

turska antalijaAlanja od 387€
Omiljena destinacija turista jer ima savršen odnos cene i kvaliteta kada je u pitanju hotelski smeštaj. U ponudi su gradski hoteli smeštani u samom srcu Alanje, kao i graciozni resorti koji su na par kilometara udaljeni od samog centra. Peščane plaže u Alanji zapljuskuju talasi veoma toplog plavog mora. Destinacija je savršena za mlade zbog bogatog noćnog života. Takođe je preporuka i za porodična letovanja jer hoteli imaju razne sadržaje i animacije kako za odrasle, tako i za decu. Alanje je veliki grad koji je takođe preporuka svim turistima koji uživaju u šopingu.
Antalija od 527€
Antalija predstavlja prestonicu ove regije. U ovom mestu se nalazi glavni aerodrom na kojem sleću u sezoni veliki broj turista. Veoma veliki grad i turistički centar koji pruža turistima raznovrsne sadržaje. Hoteli u Anataliji su visoke kategorizacije i preporuka su svim turistima koji uživaju u luksuzu. Dve poznate plaže u Antaliji su Lara i Konjalti. Lara je posuta najfinijim belim peskom i preporuka je porodicama sa malom decom. Destinacija je savršena i za mlade koji uživaju u dobrom šopingu i bogatom noćnom životu.
Belek od 518€
Prelepo luksuzno mesto koje obiluje veoma razvijenom florom i faunom. U Beleku su smešteni najlepši i najluksuzniji hoteli u čitavoj Turskoj. Poznata je kao prestižna destinacija i ima veliki broj resorta koji turistima pružaju bogat sadržaj i visoku uslugu. Destinacija je omiljena i kod putnika koji uživaju u golfu. U Beleku veći broj hotela sadrži i golf terene u svon sastavu. Destinacija je od aerodroma udaljena svega 30km. Plaže su peščane, a more je veoma čisto i mirno, bez talasa.
Kemer od 491€
Kemer je mediteranska destinacija sa specifičnom klimom. Smešten je u podnožju planine Taurus pa tokom cele godine ima svežinu i veoma prijatnu klimu u najtoplijim mesecima. Savršena destinacija za porodična letovanja i preporuka za sve ljubitelje zelenila i kombonacije mora i planinskog vazduha. Grad je prepun sadržaja, pa je zanimljiv i mlađoj populaciji. Dužinom razuđene obale su mnogobrojni hoteli različite kategorizacije, od povoljnijih pa do luksuznih resorta.
Side od 437€
Romantičan gradić sa bogatom istorijom i prelepim zalaskom sunca u večernjim satima. Ovde možete uživati u šetnji kaldrmisanim ulicama sa istorijskim ostacima. Isto tako možete uživati u lepim restoranima na samoj obali. Plaža u Sideu je posuta speciifičnim puder peskom, dok je more kristalno čisto. Sadrži veliki broj hotela i resorta. Preporuka za parove i porodična letovanja. U samom Sideu, kao i njegovoj okolini imate veliki broj šoping molova i tržnih centara.
Fetije od 533€
Popularno turističko mesto koje izlazi na dva mora: Sredozemno i Egejsko. Važi za jedno od najlepših letovališta Turkse, zbog neverovatno lepih plaža. Danas je pravo prestižno mesto koje je posećeno velikim brojem turista u sezoni. Plaže su specifične i posute su najsitnijih zlatnim peskom i belim šljunkom. Fetije nudi veliki broj hotela visoke kategorije koji gostima pružaju visoku uslugu.
Kušadasi od 181€
Omiljena destinacija srpskih turista. Do Kušadasija možete doći kako autobuskim, tako i avionskim prevozom. U ponudi je veliki broj gradskih hotela i resorta koji nude veoma pristupačne cene. Izlazi na Egejsko more i poseduje dve poznate plaže: Gradsku i Ladies Beach. Grad je prepun sadržaja i preporuka je za sve turiste. Porodice sa decom mogu da uživaju u resortima koji su prepuni sadržaja, dok mladi mogu baš dobro da se zabave u nekom gradskom hotelu nadomak kafića i mnogih diskoteka.
Bodrum od 401€
Ovaj prelepi biser smešten između Marmarisa i Kušadasija predstavlja jednu od najpopularniijh destinacija za letovanje. Okružen je gustom borovom šumom i prepun je zelenila. Mnogobrojni hoteli gostima nude razne sadržaje i kupanje i sunčanje na prelepim plažama. Ovo prestižno mesto mnogi zovu "Turski San Trope". Do Bodruma možete doći i autobuskim i avionskim prevozom. Preporuka za sve tipove gostiju.
Marmaris od 468€
Egzotično letovalište Turske smešteno u egejskoj regiji. Mesto je okruženo palmama i veoma bujnom vegetacijom. Obiluje dugim i toplim danima sa minimalnom pojavom kiše i velikim brojem sunčanih sati na godišnjem nivou. Ovo mesto krasi prelepa marina i mnogobrojni kafići i restorani u kojima možete da užiate u ispijanju svog omiljenog pića. Dužinom obale načičkani su hoteli koji gostima pružaju visoku uslugu i bogat sadržaj. Pravi raj u kombinaciji sa gustom šumom prelepim tirkiznim morem.
Sarimsakli od 177€
Sarimsakli predstavlja biser egejske regije. Plaže u ovom mestu su posute najfinijim svetlucavim peskom i kristalno čistim morem. Destinacija je savršena za odmor i uživanje. Poseduje prelepe resorte i hotele različitih kategorizacija. Do ove destinacije je moguće doći autobuskim prevozom, avio prevozom ili sopstvenim kolima. Mesto je savršeno za uživanje u lepim hotelima i gradiću prepunom sadržaja.

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024